התייעצות איזה מדפסת טובה יותר?

• הוסף לסימניות
מדפסת לייזר משולבת של Xerox
או מדפסת לייזר משולבת של HP
וראיתי גם של ברודר, קצת יותר יקר, האם זה טוב משמעותית מהשתיים האחרים?

• הוסף לסימניות
שמעתי מהרבה שהיא לא מומלצת, בעיקר בגלל נוסחת הדיו הקשיח משו, לא כ"כ מבין בזה.
הרבה מאד ממליצים על ברודר, כאלו שמשתמשים כבר כמה שנים טובות.
אם אתם בעניין להשקיע פעם אחת, ולחסוך בדיו, כדאי אולי להשקיע באפסון, צבעוני משולבת וכו', מתחילה מ-800 ש"ח ומעלה (לא לייזר, אבל יחסית מהירה, היקרות יותר מהירות ממש), עולה להדפיס צבעוני מלא בערך 0.5 אגורה...

• הוסף לסימניות
אם אתם בעניין להשקיע פעם אחת, ולחסוך בדיו, כדאי אולי להשקיע באפסון, צבעוני משולבת וכו', מתחילה מ-800 ש"ח ומעלה (לא לייזר, אבל יחסית מהירה, היקרות יותר מהירות ממש), עולה להדפיס צבעוני מלא בערך 0.5 אגורה...
לך יש נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
לי אין, מכיר כמה שקנו לאחרונה, בינתיים מרוצים מאד.
תעברו היטב על האשכול הזה, אולי תחכימו:

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש פה עוד שיכולים להמליץ.
מדפסת שחור לבן.

• הוסף לסימניות
יש הבדל יותר בין דגמים, חשוב לשים לב בעיקר לפרקטיקה וכמה היא ידידותית וכן איך הסריקה וכו' כמו כן אופציות של שליטה מרחוק כמו wi-fi וbt

• הוסף לסימניות
לדעתי hp היא חברה מומלצת מאוד ונראה לי שהשם רע שיצא לה הוא במחשבים וזה בצדק, אולי אני טועה?
מה עם סמסונג?

• הוסף לסימניות
האפסון שלי עושה לי הרבה הרבה נחת, מאז שקניתי אותה לפני כשלוש שנים לא החלפתי דיו, ואנחנו משתמשים ומדפיסים יחסית הרבה, החיבור לווי פי מושלם וקל, ושרות הלקוחות שלהם, מדהים לא פחות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה