דיון איזה מודל לדעתכם הוציא את הסאונד יותר טוב ?

• הוסף לסימניות
יש כאן את המודל המתקדם של גוגל ושל elevenlabs השאלה היא מה לדעתכם יותר אנושי והוציא את הטקסט בצורה הטובה ביותר

זה הטקסט :

"ששש... תקשיב לי טוב [לחישה]. אל תעשה שום תנועה פתאומית. אני חושב שהם שמעו אותנו.

[פתאום בצעקה ועצבים]אני אמרתי לך לא לזוז! למה אתה אף פעם לא מסוגל להקשיב להוראה פשוטה?! הרסת את הכל!

[מעבר לקול שבור, עצוב ואיטי]זהו. זה נגמר. כל העבודה שלנו, כל ההשקעה... הכל ירד לטמיון בגלל טעות אחת קטנה. אני פשוט לא יודע איך נמשיך מכאן.

[טון ציני ומזלזל]'יהיה בסדר', הוא אומר לי. 'נסתדר', הוא אומר לי. כן, בטח. ממש גאון הדור אתה. פרס נובל לאופטימיות מגיע לך.

[פתאום שמחה מתפרצת, מהירות גבוהה]רגע... אתה רואה את זה?! תסתכל למסך! זה עולה! המנייה עולה! יש!! אנחנו עשירים! אני לא מאמין, הצלחנו!!"

• הוסף לסימניות
גוגל, גם יותר אנושי וגם יותר מדויק בניקוד, וגם מבחר יותר גדול של קולות בעברית.
מעבר לזה - בגוגל תקבל תוצאה שונה לגמרי בכל הרצה, אפשר להריץ שוב ושוב עד לקבלת התוצאה המתאימה

• הוסף לסימניות
גוגל, גם יותר אנושי וגם יותר מדויק בניקוד, וגם מבחר יותר גדול של קולות בעברית.
מעבר לזה - בגוגל תקבל תוצאה שונה לגמרי בכל הרצה, אפשר להריץ שוב ושוב עד לקבלת התוצאה המתאימה
והכי חשוב - זה בחינם(כמובן לא בעורך של שעה )

• הוסף לסימניות
ואווו איזה מדהים!
אפשר קישור למודל שיצר את הקטע השני?

• הוסף לסימניות
מה זה המודל המתקדם של גוגל? אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
באנגלית הוא יודע טוב מאוד להישמע ליטאי
מעניין אותי איך הצלחת להוציא ממנו אות 'ח' עברי תקין, כי אם למשל הייתי כותב לו: "shnayeem ochzeen batales" (כדי לקבל 'שניים אוחזין בטלית') הייתי מקבל משהו כמו: שינאם אהזין בטליס. כי באנגלית אין 'ח' בהיגוי כידוע.
אשמח אם תשתף את הטקסט שכתבת לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה