בקשה איזה מודעה עדיף?

• הוסף לסימניות
ארבעתם לא סגורים אבל כיוון...
הגופן וודאי צריך שינוי מה מומלץ

ולי נראה ששלושתם לא משו.. אבל מה אתם חושבים?

כחול 328.png
צפה בקובץ המצורף מודעה 1.png

xehmv n,ens,.png

את השלישית לא הצלחתי להכניס כאן רק ב PDF

קבצים מצורפים

• מודעה 3.pdf
    KB 638.7 · צפיות: 77
  • מודעה 1.pdf
    KB 745.2 · צפיות: 59
  • גירסה אחרונה.pdf
    KB 551 · צפיות: 68
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אל תתייחסו למלל אלא רק לכיון של העיצוב

• הוסף לסימניות
סליחה על ההערה, אבל קצת צורם החיבור של אמוראים-נט, ירמיהו-נט, ברכיה-נט (ואני אומר את זה בתור אחד שמשתמש ב"נט", ועדיין...)
אכן - זה מתלבש על השמות של הרחובות ששמה זה נמצא זה לא השם שלהם...

• הוסף לסימניות
עוד דעות???
רק בגלל שזה מאוד חשוב לי אני לא מרוצה
או שבאמת אין כיון???
תודה..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההערה, אבל קצת צורם החיבור של אמוראים-נט, ירמיהו-נט, ברכיה-נט (ואני אומר את זה בתור אחד שמשתמש ב"נט", ועדיין...)
חוצמזה שכבר נדוש הדבר הזה שדוחפים 'נט' לכל מילה, תהיו יצירתיים יותר.

אגב, גם הלוגו לא משדר רצינות.

קח את זה כביקורת בונה, בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
אני לא עשיתי תרגישו חופשי....
מי שעשה את זה לא מחובר לכאן בודאות ולכן אני מרגיש חופשי להעלות כאן ולבקש דעה

אין לי מושג אייך נעשה והשם של החנויות הוא לא נט!!
זה נכתב כסקיצה
אני די ירד לי מזה
אבל חשבתי שאולי אני לא מבין (מה שבאמת נכון )
ולכן אני שואל אתכם

• הוסף לסימניות
הבנתי.
ועדיין, אני לא חושב שמתאים להלביש דבר כזה על שמות של נביאים או אמוראים.
לא הבנת...
זה לא השם של החנות ולא מה שהולך להתפרסם יש שלושה סניפים שביקשתי לעשות מיתוג לשלושתם אז כותב המודעה בשביל להסביר לי מה הולך כאן כתב את זה ככה

• הוסף לסימניות
חוצמזה שכבר נדוש הדבר הזה שדוחפים 'נט' לכל מילה, תהיו יצירתיים יותר.

אגב, גם הלוגו לא משדר רצינות.

קח את זה כביקורת בונה, בהצלחה גדולה!
הלוגו באמת לא משהו אבל זה משהו שכבר הולך איתי 4 שנים בהזדמנות בעז"ה נעשה שידרוג

• הוסף לסימניות
בסיעתא דישמיא - אמוראים נט - פתחנו -
כל המלל הנ"ל צריך להיות מטופל בתוכנה גרפית.
השדר מאד לא מקצועי בגלל השימוש בוורד.

• הוסף לסימניות
בסיעתא דישמיא - אמוראים נט - פתחנו -
כל המלל הנ"ל צריך להיות מטופל בתוכנה גרפית.
השדר מאד לא מקצועי בגלל השימוש בוורד.
זה וודאי!!
השאלה היא מעבר לזה הנראות של העיצוב בלי המלל הקונספט של המודעה

• הוסף לסימניות
סורי
אבל עיצוב גרוע ולא משכנע
גם המלל לא משהו בעיני

אם אתה מעוניין, יכול לתת לך פרטים של תותח על בתחום ולא יקר בכלל

כתושב רמה ד' - מאחל לך בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מושך בכלל
מומלץ מאד לפנות לגרפיקאי מקצועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

יכול להיות שכבר קראתם את שיתוף שלי על הוויזואל הראשוני של המודעה. אם לא כדאי לכם לקפוץ ולהכיר קצת מהיכולות של ננו בננה.. https://www.prog.co.il/threads/ננו-בננה-פרו-החדש-והמטורף-שיתוף-תהליך.1103411/#post-15776205
הרגשתי שהמסר קצת חסר ואולי גם לא ברור. מודה, הסתבכתי גם להכניס את הוויזואל למודעה מרשימה כמו שדמיינתי לעצמי...
רגע, קצת רקע.. המודעה הינה לערב חשיפה בבית ספר קירוב לבנים. הבית ספר ברמה לימודית גבוהה מאד. וככה בעצם יש להם יתרון על בתי ספר חילוניים באזור. וככה מכניסים להם יידשקייט מהדלת האחורית (מה שנקרא כפיה דתית:)) ועכשיו ברצינות. הרבה מההורים מגיעים גם בגלל המסורת.

המודעות שעשיתי שנה שעברה: (כן אני יודעת שאחת נדירה והשניה לא משהו. אבל בסוף מי שמחליט זה הלקוח)

1765203751814.png
1765203792034.png
אז השנה פניתי לקופירייטרית המדהימה אפרת שיבר (וזה הטלפון לה, בטוח שתרצו 0556721514)
ועם שיתוף פעולה מדהים, היא יצרה לי קופי מנצח.
עכשיו, איך מעצבים את זה?
יצרתי מליון תמונות בפריפיק, אבל לא ממש אהבתי את התוצאה. (נטפרי החליט עכשיו לחסום חצי מהתמונות, ולכן אין לי צילום מסך של המליון תמונות שיצרתי, לא נורא תאלצו להאמין לי...)
עד שנוצרה תמונה שבהחלט אהבתי את הכיוון שלה.
1765201577383.png
אהבתי את הכיוון, אבל ידעתי שאם אני שמה כזה דבר ארכאי במודעה ,כולם יברחו. שאלתי את גיפיטי איזה סגנונות אפשר לכתוב לפריפיק, שיחקתי קצת וואלה! אהבתי מאד את אחת התוצאות.
1765201753911.png
תודו שזה מגניב, עכשיו העליתי את הצבעים של בית הספר וביקשתי שיעשה לי את אותה תמונה, עם הצבעים שהעליתי.
1765203885253.png
תעיפו מבט על הפרומפט, תראו כמה הוא קצר... העליתי שתי תמונות, את הקודמת ואת הצבעים, תראו איזה יופי, מכאן הכל היה פשוט. ברגע שהיה את הוויזואל ואת הקופי. תוך 3 שעות קמה ועמדה לה מודעה לתפארת מדינת ישראל.
1765203948910.png
שלחתי להגהה לאפרת וללקוח ו...לעצמי!! איך עושים הגהה לבד? אז הנה טיפ קטן. עזבו את המחשב ואת הבית. צאו לסידורים ל10 דקות ותסתכלו שוב. לי למשל (וגם ללקוח) היה מדי עמוס למטה, וגם אפרת מצאה כמה שיפורים...
1765204123760.png
וזהו!!! ישבתי, תיקנתי סידרת, העליתי, הורדתי. הוספתי ו... סיימתי!!!!!!!!!!!! מה אומרים על המודעה המתוקנת והמתוקונת שלי?
1765204197746.png
מחכה להמון מחמאות (לפחות בהתאם לכמויות התמונות שיצרתי...)
ואם סתם ככה משעמם לכם ובא לכם לראות מטאורים, מוזמנים לאתר היפיוף שלי. יש קישור במודעה.... metaor.co.il

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה