דרוש מידע איזה מוזיאונים לניו יורק מתאימים גם לילדים בוגרים מעט?

• הוסף לסימניות
כלומר 13 ומטה. ולא רק גילאי 3-8
מוזיאון הילדים הבנתי שזה באמת לא מתאים לגדולים יותר
אין לנו הרבה זמן לכן חשוב שיהיה מתאים כמה שיותר
גילאים 5,8,11,13

תודה!!

המלצות ספציפיות נוספות תתקבלנה בברכה

• הוסף לסימניות
מוזיאון המדע בניו ג’רסי אהוב מאוד על הילדים. (למרות ’אקווריום’ המקקים הענק...)

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על מוזאון נושאת המטוסים
יש מסוקים ומטוסים מכל מיני סוגים על הסיפון, יש את החדרים בתוך האוניה עצמה, לדעתי יעניין ילדים בגילאים האלו.

יש את מוזאון השעווה גם, נחמד מאד אבל כולל גם דמויות לא הכי פרומיות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזיאון ממש יפה
חושבת עד גיל 10 יכולים ליהנות
אולי גדולים גם אבל בהדגשה על הקטנים - עושים יצירות כמו בגן וכל מיני אטרקציות לקטנים
תודה, אז פחות. מחפשת משהו שהגדולים גם ייהנו
ניו יורק המדינה או העיר? כי בכל המדינה אפשר למצוא הרבה דברים אבל זה קצת מקום גדול :)
אנחנו בברוקלין אז לא להתרחק מידי. קצת אפשר

• הוסף לסימניות
מי שבקטע יהנה מנושאת המטוסים. יש שם כלי טיס שאין לראות אותם באף מקום אחר.

בהמשך ה’רחוב’ נמצא מוזיאון השואה שמצדיק ביקור.

• הוסף לסימניות
תודה, אז פחות. מחפשת משהו שהגדולים גם ייהנו
במוזיאון צבאות ה של חבד הייתי לפני כ15 שנה. אני חושבת שהקטנים נהנים מהפעילות והגדולים בהחלט יכולים ליהנות מהמייצגים הכל ענק ומוחשי ומרשים וצבעוני.

• הוסף לסימניות
יש גם את מוזאון ה 11 לספטמבר (ביניני התאומים).
היינו שם עם בת 8 ובן 5, אבל האמת שכמה ימים אחר כך הם חששו קצת לישון שמא יפול מטוס על הבניין...

• הוסף לסימניות
במוזיאון צבאות ה של חבד הייתי לפני כ15 שנה. אני חושבת שהקטנים נהנים מהפעילות והגדולים בהחלט יכולים ליהנות מהמייצגים הכל ענק ומוחשי ומרשים וצבעוני.
זה 6 קומות או משהו כזה?
אגב מבחינת הכשרות של המסעדה שם. מה מו מי?

• הוסף לסימניות
זה 6 קומות או משהו כזה?
אגב מבחינת הכשרות של המסעדה שם. מה מו מי?
אכן, 6 קומות, כל קומה נושא אחר ביהדות.
כשרות מסעדות, בפרט בארה"ב, זה מאוד אישי. ואני ממליצה להתייעץ עם רב או עם תושב המקום כדי לקבל מידע מעודכן ואמין.

• הוסף לסימניות
יש מןזיון הרכבת כל מיני רכבות יישנות
יש גם במנהטן מוזיאון חמוד של המכבי אש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה