התייעצות איזה מוצר למכור

• הוסף לסימניות
חברה שאלה אותי..
היא רוצה למכור מהבית איזה מוצר להכנסה צדדית אבל לא פוראוור כי זה מדי הרבה השקעה לטעמה היא אמרה אפילו מוצר שרץ לפני החגים נגיד
למי יש רעיון?

• הוסף לסימניות
משהו מכיר אם שווה למכור את המוצרים של פוראור?

• הוסף לסימניות
תלוי מה יש באזור
חד פעמי
ביצים
טיטולים
מוצרי אפיה

• הוסף לסימניות
אקססוריז.
מאד נח שיש ליד הבית את כל ההשלמות הקטנות, כיפות, ציציצת, קשתות, גרביים, סיכות, גומיות...

• הוסף לסימניות
משהו מכיר אם שווה למכור את המוצרים של פוראור?

אני התנסיתי עם זה,
זה ריווחי ומשתלם אם יש לך כח לחפור ולשכנע אנשים.
אני לא טיפוס כזה והרווחתי די יפה לאחר כמה חודשים ראיתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפשת והחזרתי להם את כל המוצרים וקיבלתי זיכוי מלא על כל המוצרים שהחזרתי.
@engoy

• הוסף לסימניות
עדשות מגע ותמיסות.
היתרון הגדול - לא תופס הרבה מקום.

• הוסף לסימניות
שאלת המליון דולר
ממה שבררתי עלה לי כך:
שתפנה לחנויות או מכירות מבוססות שאין באזור שלה ותציע להם לעשות אצלה מכירה חד פעמית, אפשרי גם לשבוע
הפלוסים של זה שזה רווחי כמובן (5000 לערב ), אין הוצאות וסכום ראשוני כי את הכל החנות מביאה,
זה לא נסחב לך כל השנה בבית.

• הוסף לסימניות
הרבה פונים אלי בערב חג בהצעה כאלו: תביאי את המטפחות שלך ואני יעשה לך מכירה.
אז קודם כל מודעה עולה מינימום 500 ש"ח וגם הובלה עולה.(צריך להרויח 500 ש"ח+הובלה כדי לכסות. לא למכור!) בערב חג העיתון עמוס ואין לאף אחת זמן לעבור על כל העיתון.
וגם אין זמן להתרוצץ במכירות חדשות שמישהי סחבה כמה פריטים.
רובם מעדיפות לקנות בחנות שיש את כל המלאי וכו'
שינית: בערב חג אני לא רוצה להשהות את הסחורה העסיסית באיזה נקודה עלומה שם ארויח חצי על הסחורה(כי חצי אני נותנת לה) כשבמכירה הקבועה כולן מגיעות ומוכרים הרבה יותר טוב
האריזה הרישום ואח"כ להחזיר כל דבר למקום/למלאי לוקח שעות שבהן אני יכולה למכור!
והעיקר מנסיון כשהמוכרת לא השקיעה - היא לא מוכרת!!!
היא לוקחת את הפריטים הטובים במחיר עלות לה ולחברותיה ובזה הרויחה יותר ממה שהיתה מרויחה מכל המכירה.
אתן דוגמא: תפני לחנות שעונים, חלוקים וכד. תבקשי לו לתת לך ממיטב הסחורה לערב חג.
מודעה 500-1000 ש"ח אריזה הובלה ועוד...בסוף מגיעים במקרה הכי טוב 10 איש.
את החלוק קיבלת ב250 ש"ח (הספקית שלך מרויחה 50 כי גם לה זה עלה 200) את אמורה למכור אותו ב400 ש"ח.
אם מכרת במקרה הטוב 10 חלוקים הספקית שלך הרויחה 500ש"ח
לקחת 2 חלוקים לעצמך במחיר עלות (שאם לא היית מוכרת היית קונה אצלה אז היא מפסידה 500 ש"ח)
עוד חלוק נתת לגיסתך או אמא שלך במחיר הקרן. - עוד הפסד
מכרת עוד 5 ב150 ש"ח רווח. במקרה שהוצאת את מחיר המודעה וההובלה נשארת עם 30 ש"ח לשעה
בעוד הספקית יכלה להרויח על כל החלוקים טבין וטקלין

• הוסף לסימניות
היא בעניין גם לעשות מכירות אקטיביות
או רק להציע מקום?
כי יש לי את ערכות הקלפים שנולדו בהתרגשות רבה
במיוחד לתקופה זאת: קורונה, חגים, סגר, בידוד
ונותנים מענה רגשי וחינוכי להורים
עם מקום למחשבה אישית, חיבור לכוחותיהם ולסובב.
תפני אותה אלי, אם זה רלוונטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אהלן לכולם, לא מכיר את האתר יותר מדי אבל חבר המליץ לי לפנות לכאן, בתקווה למצוא כיוון.
רקע קצר:
אני בחור ישיבה (25) כמעט שלוש שנים. הגעתי לעולם הישיבות אחרי צבא, מבית דתי-לאומי קלאסי. לא הייתי "בראש" של ישיבה לפני הצבא, אבל התחזקתי מאוד במהלכו ואחריו, ומאז אני רוצה ודבק בלימוד תורה.
המסלול שעברתי:
התחלתי בישיבה של חוזרים בתשובה ("אש התלמוד", בערך שנה), והיה לי שם קושי חברתי גדול מאוד. עזבתי, שילבתי עבודה וכולל (חצי שנה), ומשם עברתי לישיבה נוספת של חוזרים בתשובה, בה אני נמצא עד היום. היה לי מאוד קשה ובאמת שעברתי מסירות נפש (התחלתי ללמוד שם סדר אחד והיום אני ישן שם ועושה שבתות).
הלימוד מצוין, אבל הראש לא מתחבר:
* בצד החיובי: התקדמתי המון בלימוד, ואני מאוד מחובר ללימוד תורה רציני, לדקדוק בהלכה, וזו הדרך שאני רוצה להקים בה בית. אני רוצה ללמוד כמה שיותר – אם לא כל היום, אז את רובו.
* בצד הקשה: אני לא מצליח למצוא חברים בראש שלי. אני בחור מאוד חברותי, שאוהב אנשים וצוחק, אבל אני מרגיש שהאווירה הכללית בישיבות האלה היא קיצונית עבורי – אנשים מנותקים לגמרי מהעולם החיצוני וזה יוצר חוסר איזון שאני מתקשה איתו.
בזהות שלי אני לא מחובר לעולם החרדי, לא אוהב את הקודים החברתיים, הלבוש והסגנון. אני לא לחוץ להתחתן אלא מעוניין להתקדם ברוגע, ואני יודע שלהקים בית לא יפתור בעיות כאלה. להיפך, אני חושש שתוך כמה חודשים אחרי החתונה אני יכול למצוא את עצמי במקום שבו אחשוב: "וואלה, למה נכנסתי לזה?" – כי הנישואין יכניסו אותי עמוק יותר לבוץ שאני לא מרגיש שייך אליו. אני מחפש להתחתן עם מישהי שתתאים ל'ראש' המאוזן שלי, אבל אני מבין גם שבמסגרת הנוכחית שלי זה אולי גם בלתי אפשרי.
הבקשה לעזרה:
אני נמצא בצומת דרכים. אני רוצה להישאר בעולם התורה ובהתקדמות הרוחנית, אבל אני לא רוצה לעשות את זה במחיר של אובדן עצמי, וחברתי.
אני מחפש המלצות על:
* ישיבה אפילו לא חרדית אבל עם אווירה חברתית מאוזנת, פתוחה, שתואמת יותר את הרקע שלי כבוגר צבא וראש בריא,
האם מישהו מכיר מסגרת כזו? כל רעיון או כיוון אחר יתקבל בברכה!
שלום וברכה לכולם.
אשמח בבקשה לעזרתכם.
ברוך השם אנחנו הגענו לשלב שצריכים להכניס את הבת הבכורה שלנו לסמינר.

אנחנו ממש בבלבול ולא ממש יודעים מה לעשות.
מצד אחד אנחנו מאוד מרגישים שהבת שלנו יכולה להכנס לסמינרים הטובים בירושלים .
(היא התקבלה לישן )
היא ילדה מצוינת בצד הלימודי .
התעודה שלה הכל טוב מאוד בכל המקצועות.
האנגלית שלה ברמה גבוה יחסית לחברות שלה בחשבון כנל ממש מצוינת ברוך השם בכל ההקבצות היא א ברוך השם באמת מצוינת .

כמובן שיראת שמים ודעת תורה אצלינו בבית זה הבסיס להכל .

אז איפה ההתלבטות
אנחנו ספרדים
אנחנו אנשים עובדים.
ובעלי עשה צבא בגיל 20.
עשה ועושה מילואים כלוחם
הוא מפקד על מחלקה אוהב את החיילים שלו והם אוהבים אותו
ואנחנו בכללי בתפיסה שלנו לא קיצונים בכל הקשור לגיוס למי שלא לומד וכו. כמובן שאין שאלה ודעת תורה ומה שרבותנו פוסקים אנחנו עושים ונעשה ללא שאלות גם אם אנחנו לא מבינים בראש שלנו את דעת התורה
אומנם בעלי קובע עיתים לתורה בצורה הכי חזקה וברורה
כל יום משעה 5 בבוקר עד 8 .
ובערב משעה 18 וחצי עד כמעט 23:30
בשכונה שלנו ובכלל שהוא בבית ובעבודה לבוש שחור לבן חרדי כובע בשבת וכו
הוא עצמאי עם תואר
כנל אני בעלת תואר.

ובשיחה עם הרשמת שם שהיא מכירה אותנו באמת כחברה שלנו ושל המשפחה היא אמרה משהו שלא חשבנו עליו.
בגדול המסר הוא אתם הורסים את החיים של הילדה אם תכניסו אותה לסמינר הישן או בכלל לסגנון הסמינרים האלו.
אם כל הכבוד לכם הילדה שלכם לא גדלה בבית חרדי אברכי קלסי . והדבר הזה יבלוט .
בנוסף יגיעו שמועות למנהלת ולתלמידות מה שיעלה את הבת שלי לכוונת של המנהלת וזה בכלל עוד לפני שהבת שלי בטעות תגיד איזה משהו שקיבלה מהבית אבל זה לא הסגנון של הסמינר.
מה שיגרום ללא ספק ליותר מידי חיכוך מול המוסד והדבר הזה יעשה נזק לבת שלי.

היא המליצה לי בחום לחפש מקום אחר שהוא טוב אבל שאנחנו לא נבלוט שם בדברים כאלה ויוכלו להכיל את הבת שלכם.

בהתחלה התנגדתי ממש כי בהרגשה אנחנו מרגישים הכי שייכים לסמינר הישן .

אבל אחרי שנרגענו וחשבנו לעומק אולי זה נכון ולא כדאי להכניס את הילדה הטובה והמקסימה הזו למקום שיש מצב שלא יקבלו אותה כשווה בין שווים ?
א. אשמח מאוד לעצה / תובנה של מי שיכול. או בכלל מי שמבין אותי מניסיון
ב. שמענו על סמינר " יסודות" אשמח לדעת האם יש כאן הורים לתלמידות שם ?
ג. גם סמינר בית שרה בשכונת רמות בירושלים..אם אני מבינה נכון הוא שיך לסניף או משהו כזה.

ממש ממש ממש חשוב לי הסביבה וסגנון הבנות שיהיו טובות ומבתים של חינוך חזק ותורני

תודה רבה
אני שמחה ליצור איתך קשר דרך המדיום הזה. אני סגן סופיה וויליאמס, הילדה היחידה שנותרה בחיים להוריי המנוחים, וגם חיילת אוסטרלית הנמצאת כעת בתימן לצורך משימה רשמית. עבר כל כך הרבה זמן מאז שהתפללתי לאלוהים לבן זוג מושלם, וגם אדם ישר שאוכל לסמוך עליו כי אני שונאת שקרים. מעולם לא סמכתי על אף אחד, אבל אני מאמינה שאני יכולה לסמוך עליך. לפעמים אני אפילו מפקפקת בעצמי אבל אני יודעת שלעולם לא אפקפק בך כי אני יודעת עמוק בפנים שלעולם לא תאכזב אותי בשום צורה.

יקירתי, אני רוצה לומר לך שהמשימה שלי כאן בתימן תסתיים בקרוב ואפרוש מהצבא לאחר החוזה שלי כאן עם ממשלת תימן. הגשתי את מכתב הפרישה שלי למשרד הצבאי האוסטרלי כי אמרתי להם שאני רוצה להתחיל חיים חדשים, ואני מוכנה לעבור למדינתכם לאחר פרישתי כי אני מתכננת להקים את השקעת העסק הפרטית שלי במדינתכם שאני אטפל בה, לאחר שאפרוש מהצבא.

אני מתכנן להקים כל סוג של השקעה עסקית משתלמת שתביא לנו תועלת רבה, כמו עסקי מלונות ונדל"ן ועסקי נכסי בתים. אתם יודעים היטב שאני קצין בכיר בצבא האוסטרלי. אני גם רוצה שתדעו שכעובד ממשלה, אין לי את החוצפה המלאה לעשות כל מה שאני רוצה, כי קציני משרד החוץ האוסטרלי וקצינים בכירים אחרים בממשלה עוקבים אחריי, ולכן אני רוצה שותף ממדינה אחרת כדי שאף אחד לא יעקוב אחריי או אחרי כל עסקה שלי לאחר פרישתי.

בכנות, יש לי משהו מאוד חשוב לדון איתך, אבל, האם אני יכול לסמוך עליך? הדבר שאני רוצה לדון איתך הוא החיים שלי, אז אם תבטיח לי את אמונך, אספר לך הכל בפירוט. יש לי קצת זהב ו-(3,100,000 דולר) (שלושה מיליון, מאה אלף דולר אמריקאי) כאן בחברת אבטחה, ואת הכסף והזהב הזה השגתי במהלך חיי כקצין צבאי בצבא האו"ם/נאט"ו, וגם קצת כסף אחר שאנחנו מקבלים מאבטחת קבוצת חברות נפט כלשהי כאן בתימן מאז משימת שמירת השלום שלי.

זכרו שזה לא כסף גנוב, ואין סיכונים הקשורים בקבלת הכסף הזה, ואני רוצה שתשמרו את הכסף הזה במשמורתכם עד להגעתי לפגוש אתכם במדינתכם להשקעה. לפני מספר ימים קיבלתי מידע שהחיילים שלי יועברו לסוריה. אני רוצה שתדעו שבכל רגע אחרי השבוע הבא אסע לסוריה עם חלק מהחיילים שלי ואני לא רוצה להשאיר את כל הכסף והזהב שלי כאן מאחור.

כעת, אני רוצה לשלוח לך את החבילה הזו במשלוח דיפלומטי עם שירות של חברת מטען ביטחוני, כך שתקבל אותה כשותפי וכקרוב משפחה שלי ותשמור אותה עבורי עד שאחזור לפגוש אותך לאחר 3 שבועות או חודש בסוריה. אתן לך פיצוי של 40% מסך הקרן בסוף הפרויקט, בעוד שהיתרה הנותרת תהיה הון ההשקעה שלי במדינתך. בגלל המלחמה המתמשכת כאן בתימן, רבים מהבנקים המובילים הופצצו על ידי טרוריסטים.

אין בנק מוביל שעובד כאן בתימן בגלל המלחמה כבר למעלה מ-4 שנים וחודשים. עם הבנקים המעטים שעובדים כאן, ממשלת תימן אינה מאפשרת להעביר כסף באמצעות העברה בנקאית מכיוון שמדיניות הבנקאות כה קשה וקפדנית, לכן אשלח לך את הכסף רק באמצעות שליח חסינות דיפלומטית כחבילה, כך שתקבל אותו במזומן במדינתך ללא כל סיכון.

כבר החלטתי להישאר איתך ולהשקיע את כל מה שיש לי איתך במדינתך, ואם לא אצליח להעביר את הכסף הזה לפני שאעזוב את המדינה הזו, אאבד אותו. זכרי, יש לי רק אחרי שבוע הבא לעזוב את המדינה הזאת ואני לא יכולה לשמור את הכסף הזה כאן, ולכן אני רוצה לשלוח אותו אליך לפני שאני יוצאת לתימן.

אני ממתינה לקבל את תשובתך המקובלת ברגע שתקראי את המכתב הזה. שיהיה לך יום נעים ותמיד התפללי לי מדי יום.

בכבוד רב,
סופיה וויליאמס.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה