כללי איזה מחשב לקנות?

• הוסף לסימניות
איזה מחשב הוא הכי טוב לגרפיקה? אמרו לי ש apple imac הוא הכי טוב כמעט שקניתי אבל לא מאפשר חסימת נתיב. מה אתם ממליצים לי אני צריכה שיהיה נייד ועם מסך גדול.

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר מחשב הכי טוב
השאלה מה הצרכים שלך ומה התקציב

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית ועובדת בעיצוב. מעצבת בעיקר שלטים ענקיים למסיבות לכן יש לי צורך במחשב שיהיה לו הרבה memory ram מחשב חזק מהיר שאוכל להכניס את כל תוכנות האדובי ולא יהיה איטי כמו זה שיש לי עכשו. שיחזיק מעמד הרבה שנים. ובקשר לתקציב אני מחפשת את ההכי טוב ולא משנה לי התקציב. עדיף לי לשלם על מחשב טוב פעם בחמש שנים ולא זול פעם בשנה. וגם אני הולכת לקנות אותו בארצות הברית ששם זה בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
אומרים שמק טוב בתוכנות אדובי
אבל חומרה טובה יותר לא תקבלי שם
(אלא אם כן מדברים על המסך)

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי בהתחלה כולם המליצו לי מק אבל המחשב הזה לא מאפשר חסימה חוץ מזה מה אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
נייד וגרפיקה לא מסתדר כ"כ, עדיף נייח הוא יכול להחזיק הרבה רום, הרבה יותר מנייד.

• הוסף לסימניות
איך הולכים לדפוס או לבית של הלקוח עם נייח? אבל נגיד שאני קונה את זה מה הכי כדאי לי?
מה הייתם קונים בשבילכם?!?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י insitu graf;715186:
איך הולכים לדפוס או לבית של הלקוח עם נייח? אבל נגיד שאני קונה את זה מה הכי כדאי לי?
מה הייתם קונים בשבילכם?!?!

ממתי הולכים לדפוס ולבית הלקוח??? פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה:rolleyes:

שירות חדש אצל גרפיקאים: ביקורי בית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;715197:
ממתי הולכים לדפוס ולבית הלקוח??? פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה:rolleyes:

שירות חדש אצל גרפיקאים: ביקורי בית
זה כנראה סוג חדש של התנדבות....

• הוסף לסימניות
כנראה המנטליות שם שונה.
בעיקרון, לדפוס שולחים היום קובץ PDF לFTP של בית הדפוס. והלקוחות מגיעים אליך.
אבל אם זה מה שנהוג שם, אולי באמת צריך לקנות נייד.
אבל מי אומר שצריך לקנות נייד טוב בשביל ללכת לבית הלקוח? גם השינויים יש לעשות אצלם בבית?
אולי אפשר נייד זול של 250 דולר לתצוגה. ונייח טוב של 1500 דולר ומעלה לעבודה בבית.

אם לא רגילים לעבוד על מק, לא כדאי לקנות. זה יקר סתם (משלמים בעיקר בשביל המותג).

ועוד משהו, אין כזה דבר מחשב שיחזיק הרבה שנים. כל 3 שנים צריכים להחליף כי אדובי דואג לעשות לנו תוכנות מסורבלות וקשות, ותמיד אחרי כמה שנים החומרה שיש לך במחשב כבר לא מספיק.
לכן הרבה קונים מחשב די טוב, אבל לא הכי טוב. ומחליפים כל כמה שנים.

• הוסף לסימניות
אני גרה בארגנטינה וככה נהוג כאן. הולכים לבית של הלקוח ומראים לו את העבודות שרות מלא!! באמת בשביל הישראלים זה יותר מידי... :rolleyes:

אבל תכלס מה אני קונה?????

• הוסף לסימניות
מעבד טוב. אבל לא הכי מהיר.
זכרון הרבה. אבל לא צריך הכי הרבה.
דיסק קשיח עם הרבה מקום. אבל לא צריך הכי מקצועי.
וכן הלאה. טוב אבל להתפשר.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ.
אם החלטת ללכת סופית על נייד, הייתי קונה Dell XPS

• הוסף לסימניות
הimac שרצית לקנות הוא לא נייד הוא נייח,
לגבי מחשב נייד אני יכול להמליץ על Sony vaio F series, מחשב עוצמתי עם מסך מעולה. אני משתמש בו כבר קרוב לחודשיים ונהנה מכל רגע. הוא לא זול (מתחיל מ1000$), אבל אם משווים אותו לmacbook, הוא זול מאוד.
בעיניי, הפרמטר הכי חשוב לגרפיקאי הוא המסך. הלנובו לא משהו, והמסך של הXPS ממש על הפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה