איזה מחשב מומלץ?

• הוסף לסימניות
אבל לדעתי @בנצי20 צודק,
יעבוד עם I3, אבל עם I5 יעבוד יותר טוב, יותר מהר יותר משימות (מניסיון)...
ועם I9 ו16 RAM יעבוד עוד יותר מהר..
אופיס עובד מצויין גם עם מעבד סילרון/פנטיום ו2 RAM.
בהעלאה למעבד טוב יותר וזיכרון גדול יותר זה די והותר לשימושי אופיס וגלישה!

• הוסף לסימניות
אין בזאפ מחודשים, וכבר לא מוכרים מהסדרה הזו עם המפרט הנזכר.
כתבתי תבדקו כמה עולה בזאפ חדש וכן יש מהסדרה הזאת הנה פה
1. איזה דור המעבד?
2. איזו סדרה? X1?
3. מסך טאצ'?
4. כמה אחריות? כמו חדש?
1. דור 6
2. כן X1
3. בוודאי - מתהפך
4. אחריות חודש (ואני יודע שחודש א"א לקרוא לזה אחריות. כי באמת זה לא אחריות אלא רק להיות בטוחים שהמחשב תקין לחלוטין, וחודש זה זמן בדק מספיק כדי לגלות בעיות אם ישנם)

• הוסף לסימניות
1. דור 6
2. כן X1
3. בוודאי - מתהפך
4. אחריות חודש (ואני יודע שחודש א"א לקרוא לזה אחריות. כי באמת זה לא אחריות אלא רק להיות בטוחים שהמחשב תקין לחלוטין, וחודש זה זמן בדק מספיק כדי לגלות בעיות אם ישנם)
הבנתי, נשמע מעניין,
תוכל למקד עוד קצת עם דגם מדוייק של מעבד?
אז אין באמת אחריות?
תוכל להעלות תמונה?

תודה

• הוסף לסימניות
הבנתי, נשמע מעניין,
תוכל למקד עוד קצת עם דגם מדוייק של מעבד?
אז אין באמת אחריות?
תוכל להעלות תמונה?

תודה
מעבד i7 מחוזק (i7-6600)
אכן אין אחריות. רק תקופת בדק לתקינות המוצר 20201023_104632 (1).jpg20201023_104411 (1).jpg20201023_104731 (1).jpg

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במחשבים
נשמח לשמוע עוד חוות דעת על המחשבים הנ"ל
אני צריכה מחשב טוב מהיר ותקין, שלא יתקע, השקעה לכמה שנים טובות.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במחשבים
נשמח לשמוע עוד חוות דעת על המחשבים הנ"ל
אני צריכה מחשב טוב מהיר ותקין, שלא יתקע, השקעה לכמה שנים טובות.
בגדול מדובר במחשבים מצויינים, לדעתי אם רק היתה אחריות זו היתה עסקה משתלמת במיוחד!

(וביתר ביאור, ראשית צריך לוודא שהמפרט מתאים לך, לשימושים שלך, מעבד I5, 8 GB RAM וכונן SSD זה מפרט קלאסי שמתאים לשימושים ביתיים, וככל שהשימושים יהיו ביתיים יותר כך הוא יגיב מהיר יותר... (כמובן אם הכל פועל כשורה, והוא לא עמוס במיוחד)
רק שבד"כ מחשב לא מסתכם במפרט, יש גם את איכות ההרכבה, והסוללה, והלוח אם, כלל החומרה, וגם המראה...
חברות המחשבים מייצרות סדרות בסיסיות ביתיות ועסקיות, בהם נוכל למצוא את אותו מפרט בעלויות משתנות, לעיתים בפער של אלף ש"ח ויותר...
לדוג' ב-DELL הביתית היא INSPIRON, מעליה יש את VOSTRO (מחשבים מצויינים, מניסיון!) ומעליה LATITUDE, ויש עוד כמה סדרות יוקרתיות יותר, ולגיימינג...
העיסקיות הם סדרות יותר מסיביות, עם איכות חומרים והרכבה גבוהה יותר.
בחברת LENOVO סדרת ה-TIHNKPAD היא סדרה עסקית, ידועה כאיכותית, עם איכות חומרים וחומרה טובים מאוד.)

• הוסף לסימניות
אש א.ש.
מה זה מחוזק? איזו סדרה הוא U/H/G? (זה מופיע אחרי המספרים המצוינים ליד הדגם הספציפי)
ומה לגבי כ. מסך?
והכונן קשיח?

תודה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המחשב הזה? עם מעבד i5, לעבודה על תוכנות אופיס, חלונות רבים באקסל, מייל ואינטרנט
טושיבה SATELLITE PRO C50-E-104
איך הוא מבחינת חוזק? מהירות?
וכן מחשב זה-
SATELLITE PRO A50-F-102
האם בכלל המחשבים של טושיבה מומלצים?
לי יש טושיבה 4 שנים בתכנות והוא מהמם! עובד מעולה לא מפשל. אני מתעללת בו והוא לא קורס! I5 גודל סטנדרטי מהסדרה העסקית שלהם. ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה