איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נייח-גרפיקאית
כיום כשיש לי מקום בבית יש, השקעתי בנייח
כשגרתי בירושלים ולא היה לי מקום, עבדתי עם נייד

החישוב של הפרסום מאד נכון לדעתי
באיזורים שלרוב האנשים יש דירות מרווחות כמו בית שמש -יש ביקוש לנייח

• תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
נייח - מסך יותר גדול,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבחירה בין מחשב נייד לנייח תלויה בעיקר בצרכים ובאורח החיים שלך. מחשב נייד מתאים למי שצריך לעבוד או ללמוד במקומות שונים, בזכות הניידות שלו והאפשרות לקחת אותו לכל מקום. מצד שני, מחשב נייח מספק בדרך כלל ביצועים טובים יותר (ולפעמים באותו תקציב), אפשרות לשדרוג קל לאורך זמן, ונוחות בעבודה ממושכת במקום קבוע כמו בבית או במשרד. אם חשוב לך גמישות וניידות – נייד הוא הבחירה. אם אתה מעדיף ביצועים גבוהים ואפשרות להאריך את חיי המחשב דרך שדרוגים – נייח עדיף.

• הוסף לסימניות
כתבת יפה בהתחלה 'לקוחות פרטיים מעדיפים נייד'
במשרדים אין סיכוי לניידים מה גם שזה הרבה פחות נוח מבחינת רשת וכל מיני אביזרים.
כעובד גם עצמאי [בחדר עבודה לא בבית] וגם שכיר, עובד רק על נייחים.
נייד נראה לי פחות לעבודה יותר לחדשות וסרטים.

• הוסף לסימניות
גם נייח וגם נייד
נייח נוח יותר לעבוד בצורה ממוסדת
ונייד טוב שיש אותו ליציאות

החומר מאוחסן בענן ככה שיש לי גישה כל הזמן

• הוסף לסימניות
אם יש מקום - רק נייח מסך גדול ואפילו 2 מסכים בינוניים - מעצבת

• תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
ברור שנייד.
אין מקום בבית למחשב נייח

• הוסף לסימניות
נייד

• הוסף לסימניות
נייד הרבה יותר נוח בפרטט במשפחה חרדית
בזמן שאינו בשימוש נכנס לתיק ולא מפריע לא"א

• הוסף לסימניות
נייד
נוח יותר לאחסן לקפל ולא לראות
לא תופס מקום
אפשר לקחת ולעבוד בעוד מקומות
הייתה התלבטות רצינית בקנייה האחרונה
הוכרע נייד...

• הוסף לסימניות
בבית ניד תן לי לשבת אפה שבא לי (בספה במיטה בחצר וכו)ולעשות את העבודה שאר היתרונות של נייח מתגמדים לעומת זה
בעבודה נייח עם כל המעלות של מקום מסודר ומיועד לזה מסח ענק וכו'

• הוסף לסימניות
אני עם נייד ורוצה לקנות נייח (אם כי לא אתנגד לזכות בנייד כמובן:)
חושבת שיותר מתאים לצורך שלי.

• הוסף לסימניות
נייד.
בית גדול, גם הילדים יושבים על המחשב,
ועדיין יש משהו בניידות שאפשר להתיישב איפה שמתאים עכשיו. אין שולחן גדול שתופס מקום.
אנחנו לא משתמשים בתוכנות כבדות, אז גם הביצועים מספיקים (חוץ ממתי שלא :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נייד.
נוח לאכסון, קל לעבוד
אם יש גם מקלדת ועכבר אלחוטי, אז בכלל משדרג לגמרי.

• הוסף לסימניות
נייד-לבית שלא יעמוד על השולחן כל הזמן

• הוסף לסימניות
לבית נייד - קל לאחסון
בעבודה נייח - עם מסך ענק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה