איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

מצב
הנושא נעול.
רק נייד!!
(מתכנתת)
מחברת מסך גדול עם מקלדת ועכבר, יש מחשבים עם ביצועים מעולים ממש
מתי שצריך לוקחת את המחשב לאן שאני רוצה

נייד. כבר כתבו את כל הסיבות...

אני חושב שבעצם היה עדיף נייח בבית נורמלי של משפחה
אבל מבחינת זה שאני לא רוצה שהילדים יגעו עדיף לי ניד

מעדיף נייד, כנ"ל אשתי. אם כי היא מעדיפה עם זה גם מסך ומקלדת, שתוכל לעבוד כמו נייח, אבל גם תוכל לעבוד ממקומות אחרים, מה גם שהיא עובדת לפעמים מהבית לפעמים מהבודה וצריכה את זה בשתיהם

ברור שנייד כי לאף אחד אין מקום מיותר בבית

מה אתם חושבים בתור לקוחות מה אתם מעדיפים שורה תחתונה אחרי כל השיקולים של נוחות, ניידות, ביצועים, מקום וכו' ומהי הסיבה שהכריע את הבחירה.
נייד
מחברת מסך מקלדת עכבר ואני בדירה שלי, ולמרות זאת הנייד יותר נח
בעלי גם את הנייד הרבה פעמים לוקח לכולל בשביל לכתוב...

נייד
בעיקר בגלל ילדים. יש לי נייח, והקטנה שלי מטפלת בו כי המקום היחיד שיש לי לשולחן שלו זה בחדר ילדים צמוד ללול שלה.

נערך לאחרונה ב:
נייד, אבל אולי אחרי נסיון אחליט אחרת.
זה תלוי אם עובדים בצורה קבועה מהבית שאז אפילו שוכרים משרד או מסדרים פינה קבועה שנייח עדיף. או שצריך את זה רק מדי פעם /להשלמות

מחשב נייח בבית.
למרות שהמליצו לי על נייד ותחנת עגינה.
נייד לעבודה בחוץ.

במשרד מסודר- נייח
בבית- גם אם במקום מסודר- נייד

נייד...אפשר לקחת איתי...., לא תופס מקום

יש לי נייד לעבודה ונייח לבית (עובדת מהבית לפעמים עם הנייד של עבודה)
הרבה יותר כיף וקל לעבוד על הנייח מסך הרבה יותר גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה