איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

מצב
הנושא נעול.
בס"ד
יש ויש,
"נייח" למי שיש לו מקום לכך הוא עם מקלדת בגודל נורמלי ועכבר מסודר, יש את המסך בנפרד והמקלדת בנפרד,
"נייד" קטן מתפק נוח וקומפקטי עובד איתו מקפל ושם במקום אמנם אין לו מקלדת בגודל {וכן מסך} אבל יש לו את מה שמספיק לו,
אני אישית מעדיף "נייח"! בשביל לעבוד צריך שיהא מחשב בסדר גודל נוח איכותי וטוב! {לדעתי}

זמצד אחד נייח, מאריך ימים שניים פי שניים אצלינו בבית מאשר נייד.
אבל מצד שני - נייד נוח הרבה הרבה יותר!
מקל ממש שאפשר להזיז אותו ממקום למקום והוא קומפקטי ונוח.
אז אעדיף נייד.

יש לי נייח ומרוצה בטירוף
ביצועים ומהירות ואור בעיניים (גודל המסך) שלא הייתי משיגה בנייד,
אני ממתגת עסקים

אישית נייד
כמעט לא רואה תועלת בנייח.
מכיר מבוגר שצריך מסך גדול, בנייד זה מאוד מייקר, ובנייח זה יצא זול יותר.

אישית נייד
כמעט לא רואה תועלת בנייח.
מכיר מבוגר שצריך מסך גדול, בנייד זה מאוד מייקר, ובנייח זה יצא זול יותר.
תלוי למה השימוש של המחשב אם זה לתוכנות כבדות חייבים נייח אם מנוע חיפוש חזק
אם זה סתם נגישות ומשחקים .... ושטויות אז עדיף נייד

בבית נייד - לשימושים אישיים
בעבודה נייח עם 2 מסכים

בבית למשפחה חרדית סטנדרתית,
מחשב נייד, אפשר לשבת בחדרים שונים, בסלון על המיטה וכו, לשים בארון ושלא יהיה מגע לילדים ןכו.

למי שיש משרד ביתי או שעובד הרבה על המחשב מחשב נייח,
לי בכל תקופת הלימודים היה מחשבים ניידים כי לקחתי אותם יום יום מהבית ללימודים,
וגם בבית העדפתי שלילדים לא יהיה גישה,
ביום שעשיתי חדר משרד בבית עברתי לנייח מיני,

נייד ליציאות מהבית
נייח לעבודה

נייד - הכי נוח אפשר לפתוח את המחשב בכל מקום
וכמובן היום ביחידות אין מקום לנייחים

בגלל שלא רוצים מחשב בבית אז נייד זה הפתרון וזה מאוד נוח למי שרוצה לכתיבה או עריכה תורנית וגם יש בזה כל מה שצריך והנייח הוא לא יותר עוזר ויותר מחייב להצמד אליו

לשימוש ביתי נייד,
לעבודה ובפרט גרפיקה ואדריכלות נייח

בעבודה נייח נשמר לאורך זמן
בבית נייד כי זה נייד

באופן כללי ברור שנייד.
זאת אומרת, מי שאין לו סיבה מיוחדת לקנות נייח עדיף נייד.

יש לי נייד לצורכי עבודה
חושבת על קנית נייח
אין כמו לעבוד על מסך גדול ונורמלי
מחשב שיש לו מקום מוגדר ויוצא מזה זמן מוגדר לשינוש
ולא נייד שממש משתלט על החיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה