איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

מצב
הנושא נעול.
נייח

נייד,
אולי באמת בבית משלי או משרד קבוע אעדיף במקביל גם נייח.

נייד
אני עובדת לעיתים בבית ותמיד במשרד
הכי נוח לי בתור כתבת.

נייד - אפשר לשבת כל פעם איפא שנוח
אם רוצים אפשר גדול באיזור 17 אינץ' אבל זהה רק אם זה לשימוש ביתי

לדעתי זוג עם ילדים קטנים נייד גומרים לעבוד מקפלים וסוגרים הכל ויש את הנוחות של הגמישות
עם ילדים גדולים נראה לי נייח יותר נח זה במקום מוגדר ואי אפשר לגלוש איפה שרוצים ומתי שרוצים
זו דעתי

בסופו של דבר - נייד
להורים שלי יש נייח ותמיד הילדים משחקים בו כשהם מגיעים, לוחצים על כפתורים, מנתקים חיבורים. שלא לדבר על נזק פעם אחת לדיסק קשיח. והפסד של עשרות אלפי שקלים.
מצ שני הכרטיסי מסך של נייח עוצמתיים ושומרים על עצמם יותר טוב מבנייד. וכן המעבד, אבל מאז שיצאו מעבדי HX העסק התאזן קצת.
צריך גם לזכור שהרבה מאלו שקונים מחשב בעל ביצועים הם הבחורות שלומדות ולהם עדיף נייד מבחינת ניידות. אני ארגנתי מפרטים להרבה תלמידות ורק לאחת היה כבר נייח.
גם לגבי הטענה של בתים פרטיים זה לא נכון בעיקר בגלל ילדים משתי סיבות א: שהם נוגעים במחשב ויכולים להרוס אותו. (משום מה זה יותר נפוץ בנייח) ב: החדרים, גם באחיסמך ובית שמש, תפוסים לילדים. אין חדר עבודה נוח להכניס בו את המחשב.
אז למרות שמתחשק לי נייח (עדיף של מק הוא קומפקטי ונפלא) אני אמשיך עם הנייד שלי.
יש לי מחשב נייח בסלון וילדים קטנים, הם והחברים שלהם לא משחקים בזה
וזה לא ילדים רגועים ואדישים

אני עובדת בעריכת ודיאו עם חומרים כבדים. כמובן על נייח
לבעלי יש נייד בשביל החידושי תורה וזה גם טוב שיש...

תלוי מה השימוש - לבעל לכתיבה עדיף נייד
לעבודה רציפה נייח

נייד יותר נוח
נייח יותר מסורבל אבל במקום קבוע בלי להוזיזו, וגם המסך שלו יותר גדול
מה שהציעו לחבר מסך גדול למחשב נייד זה רק עוד כלי להחזיק בבית ופחות נוח

לבית מעדיפה נייד - בשבילי הכי נוח
ובעבודה יש לי נייח

לדעתי נייד עדיף כי הוא נוח גם מחוץ לבית או כשנוסעים לכמה ימים ורוצים להמשיך לעבוד על המחשב הרגיל

עורכת וידאו, נייח.

מחשב נייח

אני צריכה את ההרגשה שהמחשב ממוקד בפינה אחת, שהעבודה מרוכזת שם... אז כמובן נייח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה