איזה מטריות אתם קונים לילדיכם?

• הוסף לסימניות
מטריות זולות, יקרות?
איזו חברה? כמה זמן מחזיק?
אני פשוט מיואשת מהנושא הזה.

• הוסף לסימניות
של חברת keds-כן המותג של הנעליים.
קשה להשיג וגם יקר אבל שווה כל שקל
היתרון שלו הוא שאין חיבורים במוטות כל המוטות עשויות סיליקון
הידית סיליקון
ואין לחצן בכלל כך שהלחצן לא נשבר

החזיק מעמד עונה שלמה וגם נשאר כמו חדש אבל בסוף נאבד

חיפשתי בכל בני ברק ומצאתי רק בחנות תיקים בגן וורשא צמוד לרמזור של קוטלר
למען האמת של הבן בן הארבע אני לא יודעת מה הוא עשה עם זה אבל השתפשף הניילון בשפיץ אבל זה כנאה עבר התעללות אמיתית בחיידר.

המחיר 40 ש"ח

• הוסף לסימניות
כמובן שהכי זול שיש
גם כך המטריה זה רק לכיף שלו ושל חבריו בחיידר
כך שאני מחפשת את אילו ב-10 שקל
ומחזיק כמה שמחזיק...
אח"כ (נשבר / נאבד) ונשאר המעיל עם הכובע

• הוסף לסימניות
מטריות אצל ילדים זה ענין של מזל,
יש לי מטריה שקניתי לבת שלי לפני 5 שנים ב10 ש"ח ולמרבה הפלא היא עדיין שלמה.
לעומת זאת קניתי השנה מטריה של דיסני ב-20 שקל,
הילדה נפלה עם זה וזה התעקם נורא וקצת נשבר.
בקיצור, מזל...

• הוסף לסימניות
קניתי לבני בכורי לפני כ10 שנים מטריה ב"הכל בדולר". אדומה, בגודל מיני (פחות מהסטנדרט לילדים) ועם קרניים וחיוך. המטריה היום היא בשימוש אצל הרביעי בן השנתיים וחצי. נראה לי שחלק מסוד חייה הארוכים הוא גודלה- היא לא מספיק ארוכה כדי להתעקם ולהשבר, אבל מכסה יפה את קדקודו של הפעוט.

• הוסף לסימניות
ומטריה מומלצת למבוגרים?

• הוסף לסימניות
אלו עם הידית שהקוטר שלה לא עגול אלא אליפסה, ועל הכפתור יש שני חיצים- פותח וגם סוגר. חזקות מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה