מידע שימושי איזה מיטה מומלצת

• הוסף לסימניות
אני עומדת לפני רכישת מיטה לחדר ילדים.
מבירור שערכתי עולה שיש שתי סוגים עיקריים: מיטות עץ או מיטות היי רייזר
עם מזרנים נשלפים. הבנתי גם שמיטות ההיי רייזר רחבות יותר.
אני פונה אל בעלי הניסיון, מה חזק יותר? מה נח יותר? בקיצור, מה אתם ממליצים.
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שבהיי רייזר אין קרש בטחון,
והמיטה התחתונה גבוהה, או נמוכה אבל 'נוסעת'.

• הוסף לסימניות
ממליצה על עץ.

• הוסף לסימניות
כמה פנים לעניין:
1. מראה - למיטת עץ בד"כ מראה יותר ילדותי.אפשרות למגוון שילובים וצבעים. ההי רייזר די עושות רושם של מיטת אורחים. בד"כ בעלות צבע אחיד ויותר מכובדות.
איזה צביון את רוצה לתת לחדר הילדים שלך? האם את מתכוונת להשכיב על המיטות האלו מידי פעם גם אנשים מבוגרים?
2. מזרנים - בד"כ ההיי רייזר מגיעות עם מזרנים שאינם נשלפים. במיטות המיועדות לילדים זהו לפעמים חיסרון עם כל הפספוסים (ש.... לא מדברים על זה.. אבל מה לעשות - זה קורה לכולם...) כי כשהמזרן נשלף אחרי לילה "רטוב" את פשוט שולחת את המזרן לאוורור על החלון ונגמר הסיפור.
ועוד כהנה וכהנה שיקולים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליku;639173:
כמה פנים לעניין:
1. מראה - למיטת עץ בד"כ מראה יותר ילדותי.אפשרות למגוון שילובים וצבעים. ההי רייזר די עושות רושם של מיטת אורחים. בד"כ בעלות צבע אחיד ויותר מכובדות.
איזה צביון את רוצה לתת לחדר הילדים שלך? האם את מתכוונת להשכיב על המיטות האלו מידי פעם גם אנשים מבוגרים?
2. מזרנים - בד"כ ההיי רייזר מגיעות עם מזרנים שאינם נשלפים. במיטות המיועדות לילדים זהו לפעמים חיסרון עם כל הפספוסים (ש.... לא מדברים על זה.. אבל מה לעשות - זה קורה לכולם...) כי כשהמזרן נשלף אחרי לילה "רטוב" את פשוט שולחת את המזרן לאוורור על החלון ונגמר הסיפור.
ועוד כהנה וכהנה שיקולים

לא כל הפרטים כאן מדויקים.
ההיי רייזר שיש היום לילדים היא עם מזרונים נשלפים ובהחלט יכול להיות להם כמה צבעים ובשילוב של עץ ממש ילדותי ויפה.
היתרון שלהן זה שאפשר שישנו על זה גם מבוגרים מה שלא כ"כ הגיוני במיטות עץ.

לגבי מיטה נוסעת זה נכון שמוציאים את זה זה נוסע אבל בכלליות זה יציב וקשה מאוד להזיז את המיטה שהיא פתוחה.

לדעתי אם יש לך חדר אורחים והילדים קטנים אז למה לא עץ.
אבל אם אן לך חדר אורחים והילדים לא ממש קטנים אז אני הייתי קונה את ההיי רייזר.
(הכל מנסיון של ההורים שלי אני עדין לא קניתי:))

• הוסף לסימניות
ההבדל העיקרי בהם זה כסף!!!!!!!
העץ פי 2 מההיריזר.

• הוסף לסימניות
מיטות עץ הרבה יותר חזקות!
אני רואה אצל אמא שלי מיטות עץ מחזיקות כבר יותר מ-25 שנה
והיי רייזר החזיקו רק כמה שנים בודדות.

• הוסף לסימניות
מתוך ניסיון של גם וגם. (עץ, והיי רייזר)
מיטת העץ מנימלית ולא נוחה, הילדים תמיד מגיעים לביקורת בחדר השינה. הגדולים יותר ישנים בנוחות על המיטה הרחבה והטובה- הי רייזר. לגבי חוזק לא ראיתי הבדל.
אגב,לא הייתי לוקחת כאינדיקציה מיטות שלפני 25 שנה, כי היום מייצרים מוצרים חד פעמיים כדי להגביר את הצריכה ולהגדיל את מחזור הכספים.
שורה תחתונה- הי רייזר עם מזרונים נשלפים +מגיני מזרון (על כל צרה שלא תבוא...)

• הוסף לסימניות
אני נהנית מאוד מההיי רייזר. (מזרנים נשלפים, וריפוד כביס שיורד בקלות. המיטה קלה לפתיחה לילדים, מצד שני לא נוסעת בלי רשות כשהיא פתוחה)

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אתמול הביתה מיטת היי רייזר ומזרונים סוג כחול נשלפים דגם זיג זג ב2100 ש"ח זה הכי זול בבני ברק ואני ב"ה מאוד מרוצה רגיל מקבלים את המזרונים הפשוטים ספוג לבן רק בגלל שרציתי שיהיה מזרון טוב הוספתי עוד 100 ש"ח לכל מזרון (רגיל המיטה עולה 1800 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אבל לא דיברתם על מעקה בטיחות- יש בהיירייזר או אין?

• הוסף לסימניות
החברה אומרת בדגם זיג זג שיש אפשרות לעביר את המשענת לקדימה זה לא מחובר אם ברגים.

• הוסף לסימניות
יש לי הייר רייזר 3 מיטות של חברת קחטן, מזרנים נשלפים מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
תלוי מה גילם של הילדים.
אצלי הילדים גדלו, אז קניתי מיטות ספפה של עמינח. יקר, אבל שווה כל שקל. אלה מיטות היי רייזר שהמזרונים לא נשלפים.
המיטות נוחות מאד גם למבוגרים כשיש אורחים וכו'.

• הוסף לסימניות
במיטות היי רייזר כשהמזרנים נשלפים, רואים את המזרונים גם כשהמיטה סגורה, ולי למשל כשלא כל הסדינים זהים ויפים זה עושה בלגן בעיינים

• הוסף לסימניות
אז שמים כיסוי על המיטה העליונה וכך פותרים את זה..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה רלונטי לי.
בקשר לחוזק אם ילדים קופצים על המיטות בשתיהם הבנתי יש רשת ברזל מתחת, מחזיק אותו דבר?
וגם מבחינת המגירות לנעלים אם לוקחיים היי ריזר מפסידים אותם..
ואם לוקחים היי ריזר עם מגירה זה גורם שהמזרון צריך להיות נמוך יותר של 10 במקום 14 זה משמעותי לאורך זמן?
והכי קריטי זה המקום שזה תופס אני ממש מצומצמת במקום והיי רייזר זה יותר מעץ כמדומני

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה