איזה מיני בר מומלץ? אני כבר מבולבלת....

• הוסף לסימניות
תמי 4 - יש להם מבצע 3 חודשים חינם בהתחייבות ל3 חודשים כרגע יוצא לי 35 ש"ח לחודש לחצי שנה. (את המכשיר קיבלתי ממשהו כחדש - הרבה קונים ביד 2 והשרות הוא של תמי 4) שרות מעולה -מרוצה (עם אפשרות לסודה אבל עדיין לא ניסיתי..)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות: חייבים לקדוח בשיש או משהו כזה בשביל מיני בר?
או שזה מתחבר דרך צינור חיצוני?

• הוסף לסימניות
לי יש תמי 4! רצינו דווקא אותם בגלל הסננים . עד אז היינו קונים שישיות כי לא אהבנו את המים בברז. אנו מאד מרוצים - למרות שא''א להשמש בשבת. החור מאחורה קטן מאד וכמעט בלתי נראה. הם עשו זאת במומחיות רבה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי יש נועם 1
וכדי שיהיה רותח בשבת אני קודם דואג לרוקן מעט מים עד שנכנסים מים חדשים (למי שיש, מבין מה אני מתכוון) ואח"כ עושה הרתחה נוספת ורק אז מעביר למצב שבת... והמים רותחים אש כל השבת!

תודה, לא הכרתי את הטריק הזה.
אבל כבר לא רלוונטי:)
אפילו לא טרחנו לתקן אותו. פשוט נזרק לרחוב.

• הוסף לסימניות
לנו יש נועם 1 כבר יותר משנתיים. מאוד מרוצים.
דווקא השרות היה מצוין כשנזקקנו, בכל מקרה אם יש תקלה אני קוראת לטכנאי פרטי ולא מהחברה. תמיד זה יותר זול

• הוסף לסימניות
בלת"ק
תמי 4 פרימו קונקט
מצויין!!!
מים טעימים!!!
לחמי וחמותי יש מעיינות במים יש חתיכות...
וכל הזמן מנסים למכור להם חלקים חילופיים באלפי שקלים!!!
לא שווה
כדאי שבמשך השבוע יהיה לך חופשי ולשהת קונים שישיה ביגדיל

• הוסף לסימניות
קרובת משפחתי שאלה אותי למה קניתי תמי 4 ולא נועם 1?
עניתי לה שזה כמו לשאול אדם שקנה שואב אבק למה הוא לא קנה מיקרוגל... לדעתי בכל אופן. אין לי שום מניות אבל זה פשוט שני מוצרים שונים.
כל ער''ש אני ממלאה שני בקבוקים בלחיצת כפתור ושמה במקרר

• הוסף לסימניות
אגב יש לי דגם פרימו והוא בדיוק כמו הפרימו קונקט ואין הבדל במחיר בכלל.
בקונקט אפשר להשתמש עם אפליקציה ייעודית דרך bt

• הוסף לסימניות
חשבתי לקנות תמי 4 -הקטע שא"א להשתמש בשבת דיי מבאס.
דרך אגב אם תקראו חוות דעת ברשת על תמי 4 גם הן לא מלבבות...
מה לקנות איזה דגם? נורא בא לי עם הסודה אבל הוא דיי יקר- מה אתם ממליצים ? את הפרימו?

• הוסף לסימניות
מועצת הצרכן או משהו כזה כבר פרסמו אזהרה על חברה מסוימת שמספר התלונות עליה מהגבוהים במשק.
ולעומת זאת השירות לקוחות של שטראוס מים אין לו מתחרים וזה ידוע.
בנוגע לשבת פשוט לקנות מידי פעם שישיית מים ואפשר למלא שוב בשני לחיצות כפתור.

• הוסף לסימניות
לי יש נועם אחד
מושלם מושלם
גם מבחינת שירות!
באו החליפו מסננות
יש לי את זה כבר 3 שנים.....
ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמי 4 עם סודה? שמעתי שמכשיר מרעיש מאוד.... מישהו ניסה?

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמי 4 עם סודה? שמעתי שמכשיר מרעיש מאוד.... מישהו ניסה?
לא מרעיש בכלל.
רק לפני שמוזגים את הסודה, יש את הקול של הגיזוז.
חוץ מזה - ממש כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה