תמי4 תותחי!!!!!!שאלת המליון דולר
אני אחרי חפירות בנושא מה שהעליתי הוא שאין על תמי 4!!!
רק מה, אין אותו עם כשרות לשבת.
ספיריט- לא להתקרב
נועם1- בסדר
ישנה שמועה שהם עובדים על זה שכן יהיה אפשר בשבת, זה יקח עוד מלא שנים אבל זה בתכנון..אני אחרי חפירות בנושא מה שהעליתי הוא שאין על תמי 4!!!
רק מה, אין אותו עם כשרות לשבת.
ומה בשבת?רק תמי 4!!
מיחםומה בשבת?
ומים קרים??מיחם
רק מים חמים וזה יהיה בהכשר צומתישנה שמועה שהם עובדים על זה שכן יהיה אפשר בשבת, זה יקח עוד מלא שנים אבל זה בתכנון..
מקררומים קרים??
מהברז?מקרר
כמו שאבות-אבותינו עשו..
גם ככה המיניברים הכשרים לא קרים כ"כ
לא, אני ממלא כל שבוע לפני שבת מהתמי 4 ישירות לקנקן/בקבוקמהברז?
כי אצלנו ממש לא מסוגלים לשתות מים מהברז.
ולהתחיל לקנות שישיות מים כל שבוע בנוסף לתמי 4 יוצא לא יעיל...
אנחנו עדיין מחכים לפתרון מוצלח יותר...
יותר מתמי 4?! ומאוד קר
מעניין אותי למה?כככלל המיניברים של שבת (עם מים חמים)
זה עניין של זמן מתי יתקלקל
מנסיון...
בלי לפתוח פה אבל מכירה כמה שממש קצת אחרי שנגמר התוקף של האחריות (3 שנים) המכשיר התחיל להשתבשמעניין אותי למה?
יש לנו נועם 1 שנה וחצי וכרגע הוא פצצה
הצפי שלך שעוד מעט הוא ישבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים