דרוש מידע איזה מיקאפ הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
מחפשת מיקאפ מבריק ועמיד יחד
תודה!

• הוסף לסימניות
גמאני חושבת-עמיד זה אסתי לאודר.
יש לו מראה אחיד וקורן.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר שנתייים במיקאפ חברת mecan מוכרים את זה רק בדיוטי פרי בבני ברק.
מייקאפ הכי טוב שהיה לי אי פעם. עמיד, נעים ויפה.

• הוסף לסימניות
אסתי לאודר לא טוב לשימוש ביומיום... הורס את עור הפנים.
אני משתמשת בשפורפרת של סופטאץ' ליום יום, מורחת עם מברשת של יוסי ביטון.
אוהבת מאוד!!
יוצא חלק, אחיד, מכסה כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
אמרת מבריק ועמיד? אמרת אסתי לאודר!
(אבל שוב, רק לשבת!)

ביומיום אני משתמשת עם השפורפרת של סופטאץ׳, יש לו מגע נעים.
אם את משתמשת בספוגית למריחה- כדאי להספיג ולסחוט לפני השימוש. הכרית מתנפחת וזה יוצר מגע נעים ומריחה אחידה! מומלץ! (לדעתי יותר טוב גם ממברשות, כי זורקים אותם מדי פעם ולא נוצר מצב של הצטברות חיידקים, חומר וכו׳)

• הוסף לסימניות
אמרת מבריק ועמיד? אמרת אסתי לאודר!
(אבל שוב, רק לשבת!)

ביומיום אני משתמשת עם השפורפרת של סופטאץ׳, יש לו מגע נעים.
אם את משתמשת בספוגית למריחה- כדאי להספיג ולסחוט לפני השימוש. הכרית מתנפחת וזה יוצר מגע נעים ומריחה אחידה! מומלץ! (לדעתי יותר טוב גם ממברשות, כי זורקים אותם מדי פעם ולא נוצר מצב של הצטברות חיידקים, חומר וכו׳)
איזו שפופרת של סופטאץ'?

יש להם כמה מותגי בת

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני קניתי לפסח משהו שרק לריסה מוכרת ואני משתמשת בו ומאוד נהנית. הוא יפה, אחיד ונמרח טוב על הפנים.

• הוסף לסימניות
איזו שפופרת של סופטאץ'?

יש להם כמה מותגי בת
אני משתמשת בזה. (יש לי עור מנומש מאוד ויש לזה כיסוי ממש יפה ועמיד - לא בצבע הספציפי)

upload_2019-8-5_14-13-55.png

למה אסתי לאודר רק בשבת?
המייקאפ של אסתי מדי כבד והורס את עור הפנים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה ההבדל בין המייקאפ בבקבוק של סופטאץ לשפורפרת?

• הוסף לסימניות
ומה עם רבלון הוא טוב ?או שגם הורס את העור?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין המייקאפ בבקבוק של סופטאץ לשפורפרת?
לא יודעת, לדעתי השפורפרת יותר עמידה.
פעם השתמשתי בבקבוק, ממש לא אהבתי, לא החזיק לי מעמד בכלל.
לאחרונה המליצו לי בחנות בה קניתי על זה, החלטתי לנסות ואני ממש ממש מרוצה.
אבל לא יודעת אם זה נכון, אולי אני משתמשת ביותר כמות בכל מריחה, אולי זה הפודרה, תכל'ס אני רואה שזה יותר עומד לי למשך היום

• הוסף לסימניות
מעניין שלא הזכרתם את המייק אפ של קליניק.
לדעתי הוא מעולה והקוסמיטקאיות גם ממליצות עליו מבחינה בריאותית לעור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה