איזה מכונת תפירה לקנות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לביתי מכונת תפירה(יד שנייה) לצורך תפירת תיקונים, חצאיות וכדו'
יש לכם המלצה על חברה,דגם,מחיר מומלץ?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עקרונית הברנינה מאוד מומלצת אך גם עולה כך.
היה להורי שנים את הסובינה קווין ועבדה מצויין עד ששבקה חיים (אולי צריכה רק תיקון קל פשוט רצינו להתחדש) חודש שעבר אחרי 15 שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1237362:
עקרונית הברנינה מאוד מומלצת אך גם עולה כך.
היה להורי שנים את הסובינה קווין ועבדה מצויין עד ששבקה חיים (אולי צריכה רק תיקון קל פשוט רצינו להתחדש) חודש שעבר אחרי 15 שנה.

יש דגם מסוים של הברנינה שמומלץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1237432:
יש דגם מסוים של הברנינה שמומלץ?

אני לא יודעת אם אני יכולה להמליץ כי יש לי אותה רק חודש
יש לי את ה- 330 ממוחשבת
עקרונית יותר מזה כמו 350ו 380 הם עם יותר פונקציות והכל תלוי במחיר שרוצים להשקיע
יש גם יותר פשוטות. אולי כדאי להתייעץ עם ברנינה עצמם

למרכז ברנינה ירושלים: 6234932 - 02

למרכז ברנינה תל אביב: 5291469 - 03

אי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ברנינה ופאף נקראות הטובות והיקרות
לי יש סובינה כבר 18 שנה ואני מאד מרוצה
ושמעתי על עוד כמה עם מכונה מהחברה שלי שמרוצות
חשוב לפני שאת קונה יד שניה לשלוח לבדיקה שימון ואוברול
וגם בבית לבצע שימון ותיחזוק
זה מה שבעיקר שומר על המכונה

• הוסף לסימניות
ברנינה, רצוי את הדגם האחרון של המכניות ולא דיגיטאלית!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1238042:

מנסיון?? למה באמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1238042:

מצטרפת.
לי יש דגם 220, מהממת! המכונה נפלה כתוצאה מהסתבכות בפדל, הלך לי הכרטיס (מחשב) התיקון עלה : 1200 ₪...:( מה שלא היה קורה במכני....

ברנינה, אבל רק מכני.

(כשקניתי ת'מכונה, רציתי רק מכני, אך הם שכנעו אותי שהחרדים תקועים על המכני, שלא בצדק..... נוכחתי לדעת שבצדק גם בצדק.....)

• הוסף לסימניות
הנקודה הזו נכונה בכל מכשיר כזה, כולל מכונת כביסה מייבש וכו'. החלקים הדיגיטליים הם מאוד עדינים והרבה יותר יקרים לתיקון.

• הוסף לסימניות
מחזקת את קודמותיי:
ברנינה אבל רק מכנית.

• הוסף לסימניות
יש לי הוסקוורנה - מעולה!
הרבה מורות לתפירה קונות אותה וממליצות עליה. היא מכונה שרצה בקלילות גם על הרבה שכבות בד ופשוט כיף לתפור בה!
בזמנו כשביררתי על מכונות המליצו לי להתרחק מהפאף. האיכות שלהם מאד ירדה בדגמים החדשים והיא לא שווה את המחיר היקר יחסית שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1238097:
יש לי הוסקוורנה - מעולה!
הרבה מורות לתפירה קונות אותה וממליצות עליה. היא מכונה שרצה בקלילות גם על הרבה שכבות בד ופשוט כיף לתפור בה!
בזמנו כשביררתי על מכונות המליצו לי להתרחק מהפאף. האיכות שלהם מאד ירדה בדגמים החדשים והיא לא שווה את המחיר היקר יחסית שלה.

יש בזה דגמים?
ומה המחיר שלה?

• הוסף לסימניות
ישנה חנות בשם ב מ קסם בבני ברק אמינים ביותר ושרות מצוין!

• הוסף לסימניות
חנות נוספת משפחת פרקש רח' אוסישקין 3 בבני ברק שרות מעולה ואמין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה