- הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1164675:מה רע ב1200?
הוא לא יותר טוב ממנו.
הוא עם מכסה, וזה מה שבעלי מעדיף.
נכתב ע"י המקצוען;1164675:מה רע ב1200?
הוא לא יותר טוב ממנו.
נכתב ע"י סיפי;1164813:נראה לי שה-1200 הוא בלי בלוטוס אם אני לא טועה,
אז למי שזה חשוב שישים לב
נכתב ע"י המקצוען;1164581:וכיום אני בעל 1200 ומרוצה אותו הדבר! כן, אותו הדבר! השמע בC2 לא יותר טוב, וכן הסוללה ועוד...
נכתב ע"י כנגן המנגן;1165083:היכן יש להשיג E1200 עם חותמת בזול?
נכתב ע"י כנגן המנגן;1165348:איהו מותיב לה ואיהו מפרק לה:
"נס תקשורת" ר"ע פינת אלישע ב"ב - 100 ש"ח.
נכתב ע"י המקצוען;1165434:המחיר 100 ש"ח כולל גם חותמת?
נכתב ע"י כנגן המנגן;1165450:כפי שהבנתי זה לא מהסוג שאנשים מטביעים כדי לעבוד על עצמם, אלא מקורי.
נכתב ע"י נ פלוס;1165072:יש לי גם את המכשיר הזה! ואני מאוד מרוצה
-הסוללה מעולה! מחזיקה בשקט 3 ימים!
-יש חסרון אחד וגדול!!! כל פעם שזה נופל או מקבל מכה קטנה יוצא הסוללה מהמקום ואז צריכים להתקין לכוון (או לא יודעת איך אומרים) שוב את התאריך והשעה, זה מעצבןןן רצחחח,
אולי לגברים זה יותר נוח, כי יש להם המון המון כיסים איפה להכניס את המכשיר, אבל לנשים אין כיסים![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1165794:עדיין לא הבנתי למה צריך חותמת???
ה' יודע אם זה כשר או לא!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים