תכנסי לאתר מילגפהאשמח לכל המלגות שיש ופרטי קישור
מלגות ללא צורך בהתנדבות
בתחחום של מדעי המחשב / ביוטכנולוגיה / ביואינפורמטיקה ??
נפתח כבר ההרשמה ?
הרשמה ללימודים - בעיצומה.אשמח לכל המלגות שיש ופרטי קישור
מלגות ללא צורך בהתנדבות
בתחחום של מדעי המחשב / ביוטכנולוגיה / ביואינפורמטיקה ??
נפתח כבר ההרשמה ?
מילגפה זה סתם בזבוז כסף,תכנסי לאתר מילגפה
הם שולחים מילגות בהתאם לנתונים שלך
אני מדברת על השירות החינמי- יש שם הרבה מידעמילגפה זה סתם בזבוז כסף,
כולם משלמים כדי להרשם וכפי הידוע לי אף אחד לא קיבל.
הלוואי שתגידו שאני טועה!
אפשר לקבל מידע בחינם.מילגפה זה סתם בזבוז כסף,
הלוואי שתגידו שאני טועה!
מלגות עם התנדבות, או מלגות של האוניברסיטהאיזה סוגי מלגות מתאימים לציבור החרדי
חוץ ממילגו וטנא?
100% צודקתמילגפה זה סתם בזבוז כסף,
הלוואי שתגידו שאני טועה!
בד"כ יש מילגות פנימיות- שמיועדות רק ללומדי האוניברסיטהאילו מלגות עם התנדבות - שווה להירשם אליהן?
וכן, מה זאת אומרת מלגות של האוניברסיטה?
איזה מילגה?אפשר לקבל מידע בחינם.
תשלום זה רק אם הם מגישים אותך בעצמם.
אני קיבלתי בתואר ראשון 6000 ש"ח ממלגה שלא ידעתי עליה בכלל, ורק מהמיילים שלהם ידעתי שהיא קיימת.
הגשתי בלי עזרתם.
www.tenne-aluma.org.il
שכחתי את שמהאיזה מילגה?
חפרתי קצת, מצאתי.איזה מילגה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים