איזה מלון הכי מומלץ?

• פותח הנושא ELO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו מעונינים לצאת לשבת משפחתית, איזה מלון מומלץ?
קיבוץ לביא, חפץ חיים או ניר עציון?

בדגש על מקום נקי, אוירה שבתית ואוכל טוב

• הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
אני התאכזבתי מאוד מחפץ חיים.
המחיר גבוה יותר מכולם.
הדירה (שהייתה אמורה להיות על רמה מאוד גבוהה) הייתה אילתור מבחינת המבנה עם עיצוב מאוד מוזר, היו כמה בעיות בניקיון ש"הרסו" לי את כל החוויה, הבוילר לא עבד וגיליתי את זה פעמיים(!!) כשכבר הייתי קפואה ומותשת, השירות העצמי (מיצים, תה, קפה) היו בדחילו ורחימו כמו של ילדי קייטנה (מיץ מתרכיז זול בלי מספיק טעם), קפה פשוט, ובשעות מוגבלות.
והאוכל, הלובי, חדר האוכל וכד' ממש לא משהו.
כמובן שאם הייתי משלמת מחיר סביר לא הייתי שמה לב לכל אלו אבל המחיר היה הזוי, באמצע השנה. ואם לא הייתי חייבת למצוא סידור דחוף לשבת ההיא (בכל המקומות האחרים היה כבר תפוס), אז בחיים לא הייתי משלמת מחיר כזה.

• הוסף לסימניות
הכי ממליצה על ניר עציון.
יש משהו נחמד בהליכה הכפרית בחפץ חיים.
בלביא עושה רושם יותר יוקרתי אבל הייתי שם בשבת והיו גם גויים שהגיעו בשבת באוטובוסים ולי זה מאוד הפריע לאוירה השבתית.
וכן לפי דעתי האוכל בניר עציון הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
הייתי כמה פעמים בחפץ חיים וממש נהנתי!
האוכל בשפע ומגוון החדרים סבירים (הבנתי שיש יותר ופחות)
והמרחב עושה את של... וגם זה קרוב לי;)
מה שכן באחת הפעמים היה עומס מטורף והיה חםםםם והמזגן לא עבד והחדר היה די זוועתי...
שזה השאיר לי טעם רע....
קיבוץ לביא כמו שאמרו קצת חסר באוירת השבת... וגם האוכל לא אותו שפע....
ניר עציון לא הייתי...
(לפי ההמלצות פה אולי פעם הבאה נלך על זה...)

• הוסף לסימניות
ושכחתי לציין שהיה סיוט להישאר שם במוצ"ש.
חוץ מאיתנו ומצוות של עשרות ערביות וערבים שטירטרו במוח עם שואבי ענק ומכונות ענק לא היתה נפש חיה. זה היה סיוט ולא שווה את הכמה מאות ש"ח שהוספנו (אחרי הנחה משמעותית).
אגב, גם בשבת עצמה היו כמה וכמה אנשי צוות ערביים שנסעו בין שבילי בית ההארחה בטרקטורונים, הפריע לי מאוד.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בניר עציון ובלביא.

מאוד נהננו משניהם.

לביא נקרא קצת יותר על רמה מבחינת זה שנניח סעודות שבת מגישים לשולחן... אני למשל פחות נהנתי מזה כי השפע היה פחות גדול....

ככה סתם לא ראיתי הבדל.

אם המחיר בניר עציון יותר זול לכו על ניר עציון לדעתי לא שווה לשלם תוספת מחיר ללביא.
חפץ חיים לא הייתי.

• הוסף לסימניות
ניר עציון או קיבוץ לביא
היינו בשתיהם
היה כיייף

• הוסף לסימניות
תבדקי בלביא, פעמיים כשהייתי שם חלק גדול מהבשרי היה אויירבך. תמיד דאגו שיהיו גם הכשרים אחרים אבל המבחר קטן דרסטית ולנו זה די הרס את חווית האוכל

יש שבתות שהכל מהדרין, תבדקו

מי שרוצה חוויה קולינרית אמיתית, זה פלאזה, מול בית הכנסת הגדול בירושלים. אף מקום אחר לא משתווה (ברווז, לשון, שפע ומבחר מטורף)

• הוסף לסימניות
לביא לא הייתי.
בניר עציון היינו ממש בתקופה האחרונה, היה מעולה. חדרים נוחים נקיים ומעוצבים, אוכל בשפע רב!

• הוסף לסימניות
ניר עציון באמת טובים בשפע שלהם

• הוסף לסימניות
תבדקי בלביא, פעמיים כשהייתי שם חלק גדול מהבשרי היה אויירבך. תמיד דאגו שיהיו גם הכשרים אחרים אבל המבחר קטן דרסטית ולנו זה די הרס את חווית האוכל

יש שבתות שהכל מהדרין, תבדקו

מי שרוצה חוויה קולינרית אמיתית, זה פלאזה, מול בית הכנסת הגדול בירושלים. אף מקום אחר לא משתווה (ברווז, לשון, שפע ומבחר מטורף)
למיטב ידיעתי אוירבך זה מהדרין (אנחנו מעדיפים אותו ע"פ הרבה הכשרים אחרים)....

• הוסף לסימניות
לביא ברמה הכי גבוהה גם מבחינת השפע של האוכל גם השירות וגם החדרים
ניר עציון וכינר פחות או יותר אותו דבר תלוי איזה סוג חדר...

• הוסף לסימניות
מה סדר הגודל של המחירים?
בדגש על לביא וניר עציון

• הוסף לסימניות
מנסיון לפעמים במחיר של חופשה בארץ אפשר לטוס לאומן כולל מלון לאחרונה יש שם הרבה שבתות גיבוש של מוסדות זה פשוט יותר זול מבלי לדבר על החוויה הרוחנית

• הוסף לסימניות
סדר גודל שכדאי שתחשבו פעמיים
מאד יקר לשם השוואה
אנחנו שלמנו 1350 ש"ח לשבת בחדר רגיל בחורף
יש עכשיו טיסות +מלון לאילת 4 לילות לאדם ב1300 כשרות מהודרת תוכניות וכו'

• הוסף לסימניות
לביא מומלץ בחום אוכל מצוין אבל לא זול בכלל
המעלה הגדולה שכל העובדים בלי יוצא מן הכלל
כולל עובדי נקיון יהודים
והיחס מדהים

• תודה
Reactions: ov

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה