איזה מלונות טובים לחרדים מקבלים כרגע ולא מלאים במפונים

מכירים מלון עם כשרות מהודרת שיש סיכוי שיהיה פנוי להשבוע?
(עדיף לא בירושלים) ניר עציון מלא
או אולי ים המלח? מישהו מכיר?

מה עושים בירמיהו 33 מי שהחדר שלו ממוקם בקומה גבוהה בשבת?
מישהו יכול לפרט את הקומות שלהם מה יש בכל קומה?
למשל; חדר אוכל, בית כנסת, וכו'...

מה עושים בירמיהו 33 מי שהחדר שלו ממוקם בקומה גבוהה בשבת?
מישהו יכול לפרט את הקומות שלהם מה יש בכל קומה?
למשל; חדר אוכל, בית כנסת, וכו'...
לפי שזכור לי
0 לובי
1 גלריה + חדר אוכל קטן לטועמיה וכו
2 חדרי אוכל וביהכנ"ס
3 והלאה חדרים....
אנחנו קיבלנו קומה 6 בשבת
והיה לא נורא.....
כמובן יש שם מעלית שבת למי שסומך על ההכשר שם אין לי מושג איזה
וגם לא יצאנו מהחדר הרבה היינו מתוכננים עם זה שלא אצטרך מדי הרבה לעלות ולרדת.....
שאר העניינים היה מושלם מושלם!!!

1726400718787.png

אה סליחה.
הבנתי מהשירשור שהייתם שם.

משהו כן היה בירמיהו באמצע השבוע לאחרונה ויודע להגיד איך שם? איך האוכל? איך החדרים?

אה סליחה.
הבנתי מהשירשור שהייתם שם.

משהו כן היה בירמיהו באמצע השבוע לאחרונה ויודע להגיד איך שם? איך האוכל? איך החדרים?
יש שם אך ורק ארוחת בוקר באמצע השבוע. החדרים מהממים. היתי רק בשבתות.

תודה!
הבנתי שיש שם ארוחת בוקר, מעניין אותי איך היא.
כמו כל מלון רגיל
או משו מפנק יותר

מי היה בירמיהו 33 לאחרונה ויכול לעדכן איך המלון בשבת?
אני רוצה להזמין נופש זוגי

מישהו היה בכינר לאחרונה?
הבנתי שיש שם מפונים.
אנחנו אמורים להגיע לשם דרך 'שחר און' ולא מתאים להם לאכזב ברמת השירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה