כללי איזה מן "חבר" אתה????????

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נוגע ללב....

• הוסף לסימניות
אכן, ראוי ורצוי!

• הוסף לסימניות
יפה!!
הדמות קצת לא מובנת לי.

• הוסף לסימניות
הדמות - אדם היושב מול מחשב. אחד נשען אחורה ומתרווח בכסאו, והשני רוכן קדימה למסך

• הוסף לסימניות
ענייני עיצוב זה לא הצד החזק שלי, אבל איזה מין עברית זו?? אל תקחו מן המין את ה"פינטעלע יוד"! ולמי שלא הבין - איזה מין חבר אתה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;272462:
ענייני עיצוב זה לא הצד החזק שלי, אבל איזו מין עברית זו?? אל תקחו מן המין את ה"פינטעלע יוד"! ולמי שלא הבין - איזה מין חבר אתה?!

אפכא, מסתברא שאתה 'מין חבר' שרץ לתת [ללמד אותנו את הצד החזק שלך] :)

• הוסף לסימניות
רק עכשיו שמתי לב לזה....

ממש ממש אהבתי!

מיוחד!

• הוסף לסימניות
אלי...נו.....אפשר לקבל ממך תשובה???? איזה מן חבר אני???.........אחרי המודעה הזו אני בטוח חבר שלך!!!!! :):):)

ואחרי הכל אתה באמת חברה'מן....

• הוסף לסימניות
תם, אתה אלוף הנתינות, ורק מי שניסה המון פעמים לעזור ולא הצליח להעלות קבצים (אוףףףףף!) יודע להעריך באמת את הנתינה שלך לכולם בעין יפה. אילו הכריזו על תחרות היית זוכה במקום ראשון הרחק מכולם.

• הוסף לסימניות
כרזה מקסימה!!!!
אולי יעלו אותה לבאנר בצד ימין יש שם מקום... מומלץ שתהיה לאנשים מול העניים....

ותם גם אני מצטרפת לדעתו של אפכא מסתברא....

• הוסף לסימניות
הרבה מחשבה מושקעת כאן, כל הכבוד, עבודה נפלאה, מסר חזק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום חברים.

כפי הידוע, בתי ההשקעות, מתגמלים את המפנים אליהם.

ההפניה נעשית בד"כ ע"י קישור הצטרפות ייעודי, שאותו המצרף מפרסם באתר שלו, או שולח באופן פרטי לחברים שלו.

הרבה פעמים המצרף כלל לא יודע ממי שמצטרף דרכו, ואין לו דרך לדעת כמה מגיע לו, והוא חייב לסמוך על מערכות החברה בנושא הזה.

קרה לי לא פעם, שהיה לי ויכוח עם בתי השקעות מסויימים (יותר מחברה אחת) על לידים שהיה ידוע לי שהבאתי, ומשום מה לא תוגמלתי, ואני חושש שיש כאן כשל, לפחות בחלק מבתי ההשקעות.

לאחרונה היה לי וויכוח כזה, ובית ההשקעות טען שהליד הספציפי, לפני הצטרפותו דרכי, פנה באופן אישי.
היו גם מקרים שהלידים פנו אליהם לאשר שהם אכן הצטרפו דרכי.

(
@השקעות R הון @דניאל נבון נתקלתם בבעיה מן הסוג הזה?)

אני תוהה, אם יש כאלה כשלים בלידים ידועים, כיצד יכול לסמוך מי שמפרסם את קישורו, ולא יודע כלל מי מצטרף דרכו?

לע"ע אין לי פיתרון לעניין, אשמח לקבל עצה.

אך אני קורא מכאן לציבור עם שני קריאות:
  1. הצטרפת דרך חבר? עדכן אותו, שיוכל לעמוד על מה שמגיע לו.
  2. אם אתה רוצה להצטרף דרך חבר, אל תשאיר את פרטיך לפני זה בקישור של מישהו אחר.
הצלחה וברכה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה