איזה מסך כדאי קנות?

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מסך מחשב בגודל 24 מה הייתם ממליצים בתור גרפיקאים איזה חברה ואיזה דגם.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
DELL 24
2412

עלותו כ-1300 ₪, שווה כל שקל, ואם יש לך אפשרות לרכוש אותו אל תתפתי למשהו זול יותר!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי יש מסך סמסונג 22 אינץ'-אני מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
לי יש סמסונג 24 אינצ'
כבר יותר מ-3 שנים,
ב"ה מרוצה מאד
בל"ע לא עושה בעיות!

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש באשכולות קודמים בנושא יש המון המלצות על הDELL אני קניתי אות ומאוד מאוד מרוצה, ב"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1182932:
DELL 24
2412

עלותו כ-1300 ₪, שווה כל שקל, ואם יש לך אפשרות לרכוש אותו אל תתפתי למשהו זול יותר!!
בהצלחה

Dell U2412M LED
התכוונת לדגם הזה?

• הוסף לסימניות
כן, זהו מסך מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
לי יש יש שלושה מסכי דל, אבל 23'' .
ההבדל בין 23 ל 24 הוא גדול, ה23 עלה לי 950.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1183588:
לי יש יש שלושה מסכי דל, אבל 23'' .
ההבדל בין 23 ל 24 הוא גדול, ה23 עלה לי 950.

לא קונים כל יום מסך ולכן המחיר לא כל כך משנה לי. יותר משנה לי האיכות שלו ואם אני יהנה ממנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1182932:
DELL 24
2412

בהצלחה

1155 כולל משלוח, אם לדייק.. :)

• הוסף לסימניות
אני התחדשתי השבוע במסך, יש לי dell
(לא יודעת אם חשוב לך הדגם כי שלי 23 אינצ')

משהו פצצה!
איכות הצפיה והצבעים של דל פשוט לא תאומן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1183615:
אני התחדשתי השבוע במסך, יש לי dell
(לא יודעת אם חשוב לך הדגם כי שלי 23 אינצ')

משהו פצצה!
איכות הצפיה והצבעים של דל פשוט לא תאומן.

עניין הצבעים ואיכות התמונה לא קשור ל-דל, הוא קשור לסוג המסך, דל לא מייצרים את המסך, דל רק שמים עליו את הלוגו שלהם יש מספר מצומצם של מפעלים בסין שמייצרים לכולם תחת מותגים שונים, הפאנל עצמו מיוצר בדרך כלל ע"י סמסומג או LG והסוג המדובר של דל הוא מסוג IPS עם ציפוי H3,שזה מה שנותן את החדות. יש מסכים של מותגים אחרים שהפאנל בהם הוא אותו פאנל של LG רק במחיר נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1183625:
עניין הצבעים ואיכות התמונה לא קשור ל-דל, הוא קשור לסוג המסך, דל לא מייצרים את המסך, דל רק שמים עליו את הלוגו שלהם יש מספר מצומצם של מפעלים בסין שמייצרים לכולם תחת מותגים שונים, הפאנל עצמו מיוצר בדרך כלל ע"י סמסומג או LG והסוג המדובר של דל הוא מסוג IPS עם ציפוי H3,שזה מה שנותן את החדות. יש מסכים של מותגים אחרים שהפאנל בהם הוא אותו פאנל של LG רק במחיר נמוך יותר.

זה מאוד מעניין מה שאתה אומר..
כי כאן בפורום ממליצים דווקא על דל, ולא על חברה אחרת, ואני מחזיק במסך של LG עם פאנל IPS גודל "23, והוא מסך מעולה וממש ממש טוב, והוא לא נופל בגרוש מאיכות המסכים של דל, במחיר המדובר 1100-1400 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1183847:
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר..
כי כאן בפורום ממליצים דווקא על דל, ולא על חברה אחרת, ואני מחזיק במסך של LG עם פאנל IPS גודל "23, והוא מסך מעולה וממש ממש טוב, והוא לא נופל בגרוש מאיכות המסכים של דל, במחיר המדובר 1100-1400 ש"ח.

זה התחיל ממישהי שהמליצה על דל כאן בפורום, בעקבות ההמלצה קנתה עוד אחת את המסך ואז כבר שתיים המליצו עליו, ומשם ההמלצה על דל התפשטה כמו אש בשדה קוצים.

דל זו חברה של מחשבים, להמליץ דווקא על דל למסך זה משעשע... המסך שלך כולו מיוצר ע"י LG וכנראה מאכלס בתוכו את אותו פאנל של דל, אם לא יותר טוב ממנו.. LG יותר בתחום המסכים מאשר המחשבים... הכל עניין של המלצה ושם. שכל אחד יעשה את החישובים שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה