כללי איזה מסך מומלץ לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
אני כעת עומדת לפני קניית מסך חדש
בסכום של כ- 1000 ש''ח
יש דגם מומלץ?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בסכום כזה

• הוסף לסימניות
של dell

• הוסף לסימניות
יש דגם מסוים של dell אני יודעת שהם מעולים,
אבל זה ממש דחוף לי לקנות ואני צריכה דגם שממומלץ ופשוט לרוץ לקנות.
תודה!

• הוסף לסימניות
בסכום כזה.
למה מה מוזר בסכום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי ה;2337615:
בסכום כזה.
למה מה מוזר בסכום?

זה קצת תקציב נמוך..
מסך נורמאלי (של Dell) זה יכול להיות אפילו פחות ממינימום.

לפי מה שידוע לי מסך נורמאלי של דל 27 עם IPS ורוזולוציה נורמאלית שתתאים לעיצוב עולה במינימום 1400 ש"ח בארץ כמובן. לדוגמה או אולי זה

• הוסף לסימניות
לי יש מסך של LG עם פאנל ips והבנתי מחנן ברנד שזו הסדרה המומלצת.
תתיעצי איתו אולי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה קצת נדוש כבר לחזור על זה,
אבל כמו שכתבו לפני כדאי להתייעץ אם טכנאים שמכירים את הצרכים של גרפיקאים, ולא סתם על חווית משתמש של פלוני או אלמוני,
וגם לא מומלץ להסתמך על כל מימי סטיגמות וכללים, (בתור אחת שכמעט נכוותה מזה)
לדוגמה כאן באשכול http://www.prog.co.il/showthread.php?t=296634 כותב bris שהוא מומחה אגדי שבעצם את הפנאלים של ips בכלל לא דל מיצרים אלא או LG או PHILIPS,

בקיצור שווה לפני שמוציאים 1000+ שווה שיחה אם טכנאי שמבין צרכים של גרפיקאים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2337772:
זה קצת תקציב נמוך..
מסך נורמאלי (של Dell) זה יכול להיות אפילו פחות ממינימום.

לפי מה שידוע לי מסך נורמאלי של דל 27 עם IPS ורוזולוציה נורמאלית שתתאים לעיצוב עולה במינימום 1400 ש"ח בארץ כמובן. לדוגמה או אולי זה

ממש לא חייבים 27" (לא תמיד נח הגדול הזה)
24" מספיק בהחלט!
ויש באזור 1100-1200 מסכים מעולים
תעשי חיפוש, היה על זה לאחרונה ממש אשכול עם המלצות

• הוסף לסימניות
מומלץ

מסך מומלץ מאוד של Dell-כאן
אפשרויות מתקדמות לעבודה עם מסכים מרובים, התאמה אוטו' לסוג התצוגה
(רגיל, מולטימדיה, משחק וכו') ועוד...
מאד מרוצה ממנו!

• הוסף לסימניות
חסום לי,
תוכלי לעלות לי צילום מסך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה