דרוש מידע איזה מסלול בבזק חשמל הכי שווה

• הוסף לסימניות
נשמח לדעת איזה מסלול הכי שווה בבזק למי שיש מונה חכם
בית רגיל שדלוק שם האורות באופן רגיל וכו'
מוצ"ב קישור של ה- 3 מסלולים https://matara.pro/nedarimplus/Forms/2820.html?k=428
תודה רבה
נ.ב. נשמח לתשובה מהירה כיון שמי שעובר עד סוף שבוע יקבל את ההנחה כבר על חודש הבא
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נשמח לדעת איזה מסלול הכי שווה בבזק למי שיש מונה חכם
בית רגיל שדלוק שם האורות באופן רגיל וכו'
מוצ"ב קישור של ה- 3 מסלולים https://matara.pro/nedarimplus/Forms/2820.html?k=428
תודה רבה
נ.ב. נשמח לתשובה מהירה כיון שמי שעובר עד סוף שבוע יקבל את ההנחה כבר על חודש הבא
תודה רבה
תלוי בשימוש שלכם,
המסלול השני נראה מאוד מעניין עבור משפחה,
בטח אם מישהו עובד מהבית
אבל למה דווקא בזק?
עם מונה חכם תוכלו לקבל מסלולים טובים בעוד חברות, זכור לי בסלקום תוכנית ממש טובה, אבל אני צריך לבדוק שוב.
אתה בטוח שיש לכם מונה חכם?

• הוסף לסימניות
תלוי בשימוש שלכם,
המסלול השני נראה מאוד מעניין עבור משפחה,
בטח אם מישהו עובד מהבית
אבל למה דווקא בזק?
עם מונה חכם תוכלו לקבל מסלולים טובים בעוד חברות, זכור לי בסלקום תוכנית ממש טובה, אבל אני צריך לבדוק שוב.
אתה בטוח שיש לכם מונה חכם?
הם היחידים שנותנים תרומה לבתי כנסיות ולכן אני מעדיף אותם

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך,
אבל זה עניין אידיאולוגי?
שווה לך להפסיד בשביל זה?
אתה יכול להכיס תרומה לביה"כ...
יישר כוח ניכר שאתה איש חכם 🤩🤩
נבדוק את זה
שכוייח עצום 🥰🥰

• הוסף לסימניות
לדעתי ה6 אחוז קבוע יהיה הכי שווה לך.
אם יש לך מונה חכם כבר תקופה תוכל להוריד קובץ אקסל עם נתוני השימוש שלך [מהאזור אישי בח. החשמל], אותו אתה יכול להעלות לאתרים מסויימים שהם מחשבנים לך איזו תכנית הכי משתלמת עבורך.

• הוסף לסימניות
אתה צריך לקחת בחשבון גם את הדמי חיבור וכל התשלומים הקבועים
אצלי הפער יצא ממש קטן
אולי בקיץ עם המזגנים זה יצא משמעותי יותר

• הוסף לסימניות
איך אתם יודעים אם זה מונה חכם או לא?
זה בניין חדש?

אישה דווקא.. שם המשתמש של בעלי..
זה בנין ישן
אך המונה חדש 🤩🤩
אתה צריך לקחת בחשבון גם את הדמי חיבור וכל התשלומים הקבועים
אצלי הפער יצא ממש קטן
אולי בקיץ עם המזגנים זה יצא משמעותי יותר
התשלום הקבוע זה כמו בחברת חשמל
רק שמוחלק לכל חודש בנפרד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכנסו באתר האישי. אם יש לכם מונה חכם, יתאפשר לכם לראות נתוני צריכה והשוואת מחירים לפי תעו"ז במחשבוני הצריכה, ואם אין לכם מונה חכם, אין לכם את האופציה הזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה