20-30 שח תלוי איפהכמה אמור לעלות? האם קונים רק בבית מרקחת או יש לקנות בעוד חנויות זולות יותר?
אז לא קנית אסי 200020-30 שח תלוי איפה
אני קניתי בסופר פארם ב22.9
רשום על זה ASSY2000 קניתי פעם אחרונה לפני כשנה וחצי שנתייםאז לא קנית אסי 2000
ראיתי את זה בחנות והתלהבתי כי זכרתי מימי ילדותי וזה ממש לא אותו דברש כזה לבן עם עיגול של זכוכית
אולי היה מבצע או משהורשום על זה ASSY2000 קניתי פעם אחרונה לפני כשנה וחצי שנתיים
כן, גם לי זה זכור מהילדות. והאמת, שאני לא יודעת לומר אם יש הבדל באיכות בין אז להיום כי יש לי אחד תכלת של ריזלט ואני שומרת עליו מכל משמר.ר
רשום על זה ASSY2000 קניתי פעם אחרונה לפני כשנה וחצי שנתיים
ראיתי את זה בחנות והתלהבתי כי זכרתי מימי ילדותי וזה ממש לא אותו דבר
(אולי זה גם סוג של שעה הלבן מתאים לשער דק וקצר אולי )
כנל
אסי 2000
יש אחד דומה אבל בלי הכיתוב -לא לקנות
רק אסי 2000 שווה כל שקל
(יש לי בבית 5 סוגים שונים וזה הכי עזר
האחרים אני באמת לא יודעת למה שמרתי אותם עדיין ולא העפתי)
כמה אמור לעלות? האם קונים רק בבית מרקחת או יש לקנות בעוד חנויות זולות יותר?
את כל המוצרים ללא מרשם, עדיף בדר"כ לקנות בית המרקחת של הקופת חולים. כל שכן למי שיש ביטוח משלים. גם משלוח חינם (לפחות ברובן).
הבאת כאן קישור לשרשור שפתחת לפני שנתייםאת כל המוצרים ללא מרשם, עדיף בדר"כ לקנות בית המרקחת של הקופת חולים. כל שכן למי שיש ביטוח משלים. גם משלוח חינם (לפחות ברובן).
למשל במאוחדת:
צפה בקובץ המצורף 2009368
תקלה טכנית לגמרי. מחקתי. אפשר בהחלט להגיב שם... לא קשור.הבאת כאן קישור לשרשור שפתחת לפני שנתיים
רצית לרמוז משהו?
קראתי את השרשור ופחדתי להגיב ...
גם לי יש אותוכן, גם לי זה זכור מהילדות. והאמת, שאני לא יודעת לומר אם יש הבדל באיכות בין אז להיום כי יש לי אחד תכלת של ריזלט ואני שומרת עליו מכל משמר.
מנסיוןהפטנט המנצח הוא שילוב של שני סוגי מסרקים, כל אחד מהם עם יתרונות ייחודיים משלו:
* אסי 2000, היחיד שמוציא ביצים לאורך כל השערה, כי הוא צפוף ומחוספס. (ולכן הוא גם כואב יותר בעת הסירוק, תלוי בכמות הביצים )
החיסרון האחד שלו זה כמובן המחיר כי חבל על הכסף לקנות חיקויים, לא דומה לא כמעט. בד"כ בבית מרקחת של הקופה זה יותר זול, שווה בדיקה.
החיסרון השני והעיקרי זה שהוא לא מצליח להוריד את הכינים הקטנטנות והבלתי נראות שדבוקות לקרקפת בגלל שהמקלות שלו נגמרות בשפיץ, כמו עיפרון. ולכן צריך גם את:
*המסרק השני, שהמקלות שלו ישרים וצפופים אבל נגמרים ישר. יש כזה לבן עם עיגול של זכוכית מגדלת בצד ויש כזה בתוך חומר של כינים שנקרא RESULT, כמו חצי עיגול בצבע תכלת ולא מצאתי אותו בחנויות כבר תקופה ארוכה ומי שתגיד לי איפה קונים, תבוא עליה הברכה (וגם על מי שלא. יש ברכות לכל אמא שמסרקת ומסלקת חיות רעות משיערות של ילדות טובות. בעיניי, זו תמצית המסירות האימהית!)
ביקשת בלי טיפים, אבל פטור בלא כלום אי אפשר. כשאת קופצת לחנות, תקני גם סבלנות כי "שוב ושוב" זה שם המשחק. שוב ושוב יומיום, שוב ושוב בזמן שמסרקים עד שהמסרק יוצא ריק.
ושלא נדע עוד צער.
נכון אבל הוא היחיד שמוציא את הביצים מהשיער כמו שצריך.גם לי יש אותו
האסי2000 מגושם כזה וכואב לילדים אז לא משתמשת בו
www.resultz.co.il
לא,ריזאלטס הכוונה לזה?
![]()
מסרק לוסי מבית ריזאלטס - ריזאלטס
להסרת כינים וביצי כינים להשלמת הטיפול מומלץ להשתמש במוצרי ריזאלטס לפני הסירוק במסרקwww.resultz.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים