איזה מסר הציור מעביר?

• הוסף לסימניות
אני צריך אותו לצורך נושא, ואני לא סגור אם הוא מעביר את המסר טוב, או סתם מעורר בעתה, אז תגיבו בבקשה

• הוסף לסימניות
חטוף ואכול כי מחר נמות... ;) :eek:

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
זהו המסר
איך שאתם קופצים לעזור!!!
(הורדתי את הציור לרגע כדי לערוך, סליחה..)

• הוסף לסימניות
שיהיה מזון בשפע לתולעים

מה יהיה אתך? בקצב הזה מה יהיה הנושא הבא....איזה מפלצת תביא לנו פה
סתם, חופשי. אתה מכניס ענין לפורום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;894219:
שיהיה מזון בשפע לתולעים

מה יהיה אתך? בקצב הזה מה יהיה הנושא הבא....איזה מפלצת תביא לנו פה
סתם, חופשי. אתה מכניס ענין לפורום...
כולם פה בקטע של עריכה מחודשת היום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;894216:
תודה לכולם,
זהו המסר
איך שאתם קופצים לעזור!!!
(הורדתי את הציור לרגע כדי לערוך, סליחה..)

כיוונו לדעת גדולים;)

• הוסף לסימניות
כשאת כותבת גדולים ברבים
את מתכוונת לכך שאני גם קקטוס וגם עבדול?

• הוסף לסימניות
הסעודה האחרונה
(מחילה על הקונוטציה הנוצרית- האינקווזיטור נתן לי את ההשראה)

• הוסף לסימניות
האמת היא שזה כבר יושב בעלון שלי
לצד מאמר על יעקב ועשיו
מאמר יפה בפני עצמו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה