איזה מעבד יותר טוב?

• הוסף לסימניות
1. מעבד אינטל Intel Core i7 5960X 3.0Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box
או
2. מעבד אינטל Intel Core i7 6900K 3.2Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני לא יכול להכנס כאן לכל האריכות בנושא
אבל רק בקצרה

כל המעבדים שהם מעל 4 ליבות (דהיינו ה 6800K ומעלה או ה XEON E5 למיניהם) לא תמיד מוסיפים לביצועים של התוכנה.

באופן כללי , הרבה התוכנות , בעיקר של אדובי , מנצלות ממש מעט את הליבות שמעל 4 (אני מדבר על HT כבוי , כשזה דלוק זה עוד פחות).

יש הרבה מקרים שירידה של 300MHZ במהירות (3.2 לעומת 3.5 בI7 רגיל) תהיה אפילו משמועתית יותר מההכפלה של הליבות.(במקרים קיצוניים ריבוי הליבות אפילו יאט)
צריך לבדוק טוב האם במבנה העבודה שלך תראה תועלת שמצדיקה את הכפלת המחיר של המחשב (בדכ זה יותר מכפול) .

יש על זה המון המון חומר ברשת, אני בזבזתי על זה אלפי דולרים בחקירת הנושא לעומק. (יש לי כמה מערכות עם 8 ליבות או עם כמה מעבדי XEON של 8 ליבות כא למכירה ...)

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 94.9 · צפיות: 15
  • 22.jpg
    KB 203.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכם
זה מאוד עוזר
נכתב ע"י עשרים ושתים;2261625:
אם המחיר זהה אזי Intel Core i7 5960X 3.0Ghz טוב יותר בהרבה קטגוריות
החיסרון שלו שהוא יקר משמעותית ללא סיבה
https://www.youtube.com/watch?v=7stQQCAHHHE&spfreload=10
לא ראיתי הבדל כ"כ גדול במחיר,
אשמח לשמוע מעלות/חסרונות
נכתב ע"י bris;2262466:
אבל רק בקצרה

כל המעבדים שהם מעל 4 ליבות (דהיינו ה 6800K ומעלה או ה XEON E5 למיניהם) לא תמיד מוסיפים לביצועים של התוכנה.

באופן כללי , הרבה התוכנות , בעיקר של אדובי , מנצלות ממש מעט את הליבות שמעל 4 (אני מדבר על HT כבוי , כשזה דלוק זה עוד פחות).

יש הרבה מקרים שירידה של 300MHZ במהירות (3.2 לעומת 3.5 בI7 רגיל) תהיה אפילו משמועתית יותר מההכפלה של הליבות.(במקרים קיצוניים ריבוי הליבות אפילו יאט)
צריך לבדוק טוב האם במבנה העבודה שלך תראה תועלת שמצדיקה את הכפלת המחיר של המחשב (בדכ זה יותר מכפול).

תודה על התגובה המפורטת,
אני רציתי כמות ליבות גדולה בשביל קיצור זמני רינדור, זה נצרך לי מאוד.
לא הבנתי כל מה שאמרתם,
אשמח לשמוע המלצה יותר מפורטת,
אני עובדת על כל תוכנות האדובי + זיברש + מיה.
כולל חיבור בינהם.

• הוסף לסימניות
ה 6900K זה המקביל בדור הברודוול E ל 5960X בדור ה האשוול E
כיוון שהחדש מעט יותר מהיר ואין הבדל במחיר, לא רואה שום סיבה שלא להעדיף את החדש (בנוסף לזה שתומך בטכנולוגיות חדשות יותר, מתחמם פחות )

אגב המחיר הרישמי שלו יותר יקר (כ 80$ )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2262466:
אבל רק בקצרה

צריך לבדוק טוב האם במבנה העבודה שלך תראה תועלת שמצדיקה את הכפלת המחיר של המחשב (בדכ זה יותר מכפול) .

יש על זה המון המון חומר ברשת, אני בזבזתי על זה אלפי דולרים בחקירת הנושא לעומק. (יש לי כמה מערכות עם 8 ליבות או עם כמה מעבדי XEON של 8 ליבות כא למכירה ...)

הלוו אתה גם עובד מתי שהוא, חוץ מלחקור איך הכל עובד ומה יותר טוב??
פשוט תענוג לקרוא את ההודעות שלך, כל אחת מהם ממש מחכימה!!
אין לי ספק שאם הייתי ממשיך במקצוע הטכנאות, הייתי רוצה לעבוד תחתך...

• הוסף לסימניות
חננאל יהיה מעניין לראות מבחן רינדור על מעבדים הללו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה