דרוש מידע איזה מעון הכי טוב בביתר עילית - דחוף לי

• הוסף לסימניות
עברתי על כל השרשורים פה בנושא ולא מצאתי המלצה חד משמעית חוץ ממעון קטיפה (שרחוק לי נורא)
מישהו יכול להמליץ לי על מעון מעולה ממש בB2?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
צלילם רכים :) ברחוב קעניג

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את מעון עילית בדרכי איש? יודעת להמליץ או להיפך?

• הוסף לסימניות
אחותי שולחת לאחד מהמעונות בדרכי איש עילית\תמר (הקטן מבינהם)
ומרוצה מאד!!!
הילד חוזר מאושר ונקי
צוות מדהים!

• הוסף לסימניות
לי יש תאומים במעון בייביטף מול רמי לוי
מעון מעולה מעולה עם שם טוב מאד

יש גם את מעון גן עדן שהוא מעולה אבל רחוק לי ברחוב חב"ד

• הוסף לסימניות
עברתי על כל השרשורים פה בנושא ולא מצאתי המלצה חד משמעית חוץ ממעון קטיפה (שרחוק לי נורא)
מישהו יכול להמליץ לי על מעון מעולה ממש בB2?
תודה רבה!!
איפה את גרה ?
מעון קטיפה באדמורי ויזניץ מהמ-מ-ים שולחת לשם שני ילדים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
כמעט רשמתי למשפחתון, אבל באתי לראות והייתי בהלם שהמשפחתון הוא ביחידת דיור!
אני לא מבינה איך מאשרים דבר כזה. ממש מקום קטן עם מרפסת קטנטונת.
הוא יהיה בן שנתיים בחנוכה, צריך מרחב בגיל הזה

• הוסף לסימניות
יש מעלות במשפחתון שאין במעון
יחס אישי יותר (כמו משפחה) ומטפלת קבועה
אבל יותר מרחבים, יותר משחקים, יותר חברה, ופיקוח צמוד של מנהלת יש לך יותר במעון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה