מרכזתלוי באיזה עיר
איפה קנית? יש לך קישור?אני תמיד בגיל הקטן עד גיל שנה וחצי בערך, קונה מעיל מבד עבה עם פרווה מחממת ולא את הפוך המסורבל,
לדעתי אוברול ממש מסרבל ולא נוח להלביש ולהוריד ולהתנהל....
אשמח גם לדעת איפה קונים.גם אני מחפשת משהו נח וטוב
איפה קונים?
מישהי הזמינה בטמו? אלי אקספרס?
אני גם בעד לגדולים יותר הלבשתי מעיל פוך ומסכנים לא הצליחו להזיז ידייםאני תמיד בגיל הקטן עד גיל שנה וחצי בערך, קונה מעיל מבד עבה עם פרווה מחממת ולא את הפוך המסורבל,
לדעתי אוברול ממש מסרבל ולא נוח להלביש ולהוריד ולהתנהל....
אני גם לא בעד האוברולים מסרבל ממש בואו לא נשכח שתינוק בעגלה בדרך כלל גם עם כובע ושמיכה.. ולא צריך להפוך לו את החורף לתנור רותח.. הוא די סגור בעגלה..גם אני מחפשת משהו נח וטוב
איפה קונים?
מישהי הזמינה בטמו? אלי אקספרס?
קניתי שנה שעברה בקידישיק....איפה קנית? יש לך קישור?
אשמח גם לדעת איפה קונים.
אני שמתי שק שינה שמתלבש על העגלה כמו מזרןתכלס לדעתי יותר קל לכסות קטנטנים מאשר את הגדולים יותר
הפעוטות שיושבים בעגלה פתוחה לרוח בגילאי 1-2
כבר מעצבן לשים להם אוברול כי יש להם נעלים אז רק ג'קט, אבל הרגלים ממש פתוחות מול הרוח, ושמיכה - לא יודעת אם רק אצלי הם פשוט מפילים אותה...
הגילאים האלו - אני אף פעם לא רגועה שבאמת מספיק חם להם...
איפה קנית?אני שמתי שק שינה שמתלבש על העגלה כמו מזרן
ואז הילד יושב וסוגרים לו את זה מעל לרגליים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים