התייעצות איזה מפה הייתם רוצים בשמחה שלכם?

• הוסף לסימניות
יש לי קייטרינג ואני רוצה להרחיב את מלאי המפות (קטיפה)
הצבעים שיש לי: שחור, זהב, ירוק, ורוד עתיק, לבן, כחול.
איזה צבע הייתם מוסיפים?

• הוסף לסימניות
סגול, שמפניה, שמנת

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם שילוב צבעים שהמפות היו מן כחול לא מאוד כהה (אולי רויאל?)
מאלףף

• הוסף לסימניות
כחול רויאל יש
שחור יש הרבה אבל כבר פחות הולך היום, אנשים אוהבים יותר צבע חי
אני רואה שחוזר על עצמו שמנת- זה לא צבע בהיר מדי??
חשבתי על הכיוון של סגול עמוק... מה אומרים?

• הוסף לסימניות
כחול רויאל יש
שחור יש הרבה אבל כבר פחות הולך היום, אנשים אוהבים יותר צבע חי
אני רואה שחוזר על עצמו שמנת- זה לא צבע בהיר מדי??
חשבתי על הכיוון של סגול עמוק... מה אומרים?
נשמע ממש יפה
אתם רק משכירים או גם מביאים כלים?
כי אם נותנים רעיון של שילוב אנשים יכולים לאהוב

• הוסף לסימניות
נראה לי יצא קצת המפות של הקטיפה, תבדקי את זה
עשיתי כסף בהיר והיה יפה

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להכניס מפות מבדי ברוקד
מאוד חדיש

• הוסף לסימניות
מפות פשתן מאד יפה. ראיתי לאחרונה מפות בצבע ירוק בכמה שמחות היה מהמם. אנחנו באירוסין ערכנו עם מפות בצבע תכלת- בצבע של השמלה של כל הנכדות- וזה היה מושלם (גם בלי קשר לילדות, כשהן הגיעו זה היה מטורף)

• הוסף לסימניות
נשמע ממש יפה
אתם רק משכירים או גם מביאים כלים?
כי אם נותנים רעיון של שילוב אנשים יכולים לאהוב

נראה לי יצא קצת המפות של הקטיפה, תבדקי את זה
עשיתי כסף בהיר והיה יפה

אולי אפשר להכניס מפות מבדי ברוקד
מאוד חדיש

מפות פשתן מאד יפה. ראיתי לאחרונה מפות בצבע ירוק בכמה שמחות היה מהמם. אנחנו באירוסין ערכנו עם מפות בצבע תכלת- בצבע של השמלה של כל הנכדות- וזה היה מושלם (גם בלי קשר לילדות, כשהן הגיעו זה היה מטורף)
אני לא משכירה מפות, אני קייטרינג. חלק מהשירות זה מפות עריכה וכו'

אני גם יודעת שפחות הולך קטיפה, ויש מפות פשתן מהממות, ועוד הרבה בדים יפים עוד יותר
את כל היפים אני לוקחת מהשכרת מפות בשביל אירועים בכלים אמיתיים
מפות קטיפה אני נותנת באירועים של כלים חד"פ, הן הכי נוחות לכביסה וייבוש ואני לא יכולה להתחיל להתעסק עם מפות גדולות וכבדות...

• הוסף לסימניות
יש מפות מבד ג'מס -כמו עור הפוך, מהממות ויושבות מושלם על השולחן, יש להן שפיכה יפיפיה
עשיתי אירועים ובכביסה לא נשאר זכר ללכלוך...

• הוסף לסימניות
איזה צבע מפה הייתם שמים בחתונה עם איזה שילוב של מפיות? שחור, זהב, כסף, שמנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה