איזה מצלמה עדיפה ?

• הוסף לסימניות
לצורך שימוש ביתי.
שואלת השביל חברה

• הוסף לסימניות
השניה. SX530.

רק לבדוק שהזום פעיל בוידיאו.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה-
אני מחפשת מצלמה לצילום ביתי איכותי (חצי מיקצועית) אבל טובבבה
שמצלמת תמונות חדות ויפות ולא אפורות כמו במצלמה הנוכחית.
על מה אתם ממליצים לי?

• הוסף לסימניות
700d של canon נחשבת בעיני רבים כחצי מקצועית. לא מאוד יקרה

• הוסף לסימניות
ה700 היא לא קומפקטית
יש לי אותה והיא ממש חמודה
מתאימה למי שלומד צילום כי ההתעסקות איתה היא כמו מצלמה מקצועית

אגב- יש בלבול בנושא של חצי מקצועית
העם קורא חצי מקצועית למצלמה קומפקטית שיש לה צורה של מקצועית וזו טעות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2329460:
ה700 היא לא קומפקטית
יש לי אותה והיא ממש חמודה
מתאימה למי שלומד צילום כי ההתעסקות איתה היא כמו מצלמה מקצועית

אגב- יש בלבול בנושא של חצי מקצועית
העם קורא חצי מקצועית למצלמה קומפקטית שיש לה צורה של מקצועית וזו טעות!

אפשר להיות חצופה ולבקש ממך להעלות איזו שהיא תמונה שצולמה ב700?
זה ממש יתן לי אינדיקציה.
תודה מראש!
ואם אני ממש חצופה תחזירי לי גערה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה