איזה מצלמת ניקון פול פריים

• הוסף לסימניות
רוצה להשתדרג לפול פריים איזה מצלמה מומלצת (בעיקר תחום האירועים)
(כרגע על D7100)

שאלה נוספת
אין לי תקציב ל2 עדשות (24-70 ו70-200)
מה אומרים על עדשה סיגמא ארט F4 24-105

http://www.megapixel.co.il/news/archive/42402

• הוסף לסימניות
D750 מצלמה מצוינת, נוחות, מעבד, פוקוס, צבע ...

עדשה, תתחיל עם אחת, 24-70 + מאק דיימונד (חובה).
עדשת טלה תוכל להתחיל עם קבועה או יד שניה 70-200 F/4.

• הוסף לסימניות
למה 24-70 דווקא ולא 24-105
קיבלתי עליה המלצות -חדות, מהירות, משקל
חשבתי לוותר על F2.8 בשביל טווח ומחיר
וגם בשביל תמונות סטודיו חשוב לי טווח יותר מ70
ואני לא רואה את עצמי מצלם ב70-200 סטודיו לפחות עד שלא יגדילו את האולמות שאני מצלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה2013;2469183:
למה 24-70 דווקא ולא 24-105
קיבלתי עליה המלצות -חדות, מהירות, משקל
חשבתי לוותר על F2.8 בשביל טווח ומחיר
וגם בשביל תמונות סטודיו חשוב לי טווח יותר מ70
ואני לא רואה את עצמי מצלם ב70-200 סטודיו לפחות עד שלא יגדילו את האולמות שאני מצלם...

כי הפשרה היא לא רק בצמצם אלא באיכות.
אם בניקון זה עובד כמו בסוני, ונראה לי שכן... אז יש אפשרות לזום נוסף על חשבון גודל החיישן. שזה בעצם קרופ לפני הצילום במקום אחרי, אבל נותן בפועל את הטווח הנוסף ל105.

• הוסף לסימניות
לי יש D810 עם 24-120. מרוצה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה