דרוש מידע איזה מקדחה מומלצת לכריכת ספרים ולבית?

• הוסף לסימניות
שיהיה טוב גם לקיר ותקרת בטון שיהיה חזק ואיכותי אשמח לשם של חברה ודגם מומלץ
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני כורך ספרים 20שנים
לספרים תשתמש במקדחה ביתית פשוטה מומלץ של מקיטה 840 וואט
לבטון וקירות תשתמש בפטישון
לקיר בלוקים אפשר גם במקדחה פשוטה על מצב רתת
"אבל" אני ממליץ לך להשתמש במקדחה של כריכת הספרים רק לכריכת ספרים בלבד זה ישמור על איכות הקדיחה לאורך ימים ושנים
ולקירות אפילו של בלוק תשתמש במקדחה אחרת (תשאל מהשכנים (-:) )

• הוסף לסימניות
לספרים תשתמש במקיטה ביתית פשוטה 600 וואט, זה עולה בין 300 ל500 שח
לבטון תשתמש בפטישון י"א מקיטה וי"א בוש . דגם זה ענין של תקציב

• הוסף לסימניות
משתמשים כבר 15 שנים גם לספרים וגם לבטון באותה מקדחה, רק מחליפים קודח. זה פוגע בספר??

• הוסף לסימניות
הכותב התכוון לפטישון,
לקדוח ספר עם פטישון זה כמו לערבב תה / קפה, בכוס ע"י בלנדר יד.
במקרה כזה גם התקרה תהנה מהקפה
במקרה שלנו , אם תקדח עם פטישון תוכל לתפור את הספר לשולחן ואולי גם לרצפה

• הוסף לסימניות
מקדחה מקיטה הדגם הכי זול אבל מספיק, יש לי אותה כמה שנים ואני משתמש בה להכול כולל כריכת ספרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה