שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש משהו שאפשר ללמוד בקורס קצר שקשור לטיפול רגשי בילדים?
נפש זה דבר מורכב, הרבה לא יודעים את זה היוםיש משהו שאפשר ללמוד בקורס קצר שקשור לטיפול רגשי בילדים
איזה עוד כישורים?נפש זה דבר מורכב, הרבה לא יודעים את זה היום
זה לא קורס קצר או קל...
וצריך עוד הרבה כישורים חוץ מיכולת לתת חום ואהבה לילדים גם פחות "מוצלחים"
הכלה, חוסר שיפוטיות, חכמה, חכמת חיים, יצירתיות, תקשורת טובה, חשיבה מחוץ לקופסא,איזה עוד כישורים?
תלוי מה את רוצה ללמוד ואיפה.אם יש לי תעודת הוראה+תעודה של חינוך מיוחד?
זה פחות שנים ללמוד?
טיפול רגשי באומנות לילדיםתלוי מה את רוצה ללמוד ואיפה.
לפעמים זה חוסך חלק מהלימודים
היו על זה אשכולות.אם יש לי תעודת הוראה+תעודה של חינוך מיוחד?
זה פחות שנים ללמוד?
אין דבר כזה , אין התמחות ספציפית כזוטיפול רגשי באומנות לילדים
כל עבודה שהיא טיפול בנפש הילד זה תואר ולימודים בהתאם.אז איזה עוד מקצועות אפשר?
אולי מורה מקדמת ?אז איזה עוד מקצועות אפשר?
היא אמרה שהיא בת 25ביביסיטר
ונראה לי שזה מקצוע שחסר ממנו די הרבה
אם את מדברת על עבודה לנערות וכד
ו...כן אני עדיין עושה בייביסיטר ...היא אמרה שהיא בת 25![]()
מהההההה??ו...כן אני עדיין עושה בייביסיטר ...
עוד הכנסה של 1000+ בחודש הכנסה ממש לא רעה ואני עושה רק בלילה כשכולם ישנים..
תענוג
באמת
לא יודעתלא
איפה כתבתי שאני נשואה?
הלוואי שהייתי נשואהלא יודעת
קבלתי כזה רושם
ככה הרגיש לי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים