דרוש מידע איזה מקרופון קונים לזום כדי שישמעו אותי?

• הוסף לסימניות
משתתפת בזום שצריך לשמוע אותי גם,
בורה ועמת הארץ בעניין
ניסיתי עם אוזניות ודיבורית, לא שומעים כ''כ טוב
מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
כדאי שתקני מצלמה חיצונית לא מהמחשב, יש חברות שיש להם מקרופון מובנה מעולה.
כמו חברת logi \ logitec

• הוסף לסימניות
כמו חברת logi \ logitec
אני לא צריכה שיראו אותי רק ישמעו
זה מגיע יחד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו חברת logi \ logitec
צריך לבדוק שהמחשב מתאים לפיצול שמע.
אני קניתי מיקרופון יקר ומסתבר שאם אני מחברת אותו אין לי אפשרות לשמוע את האחרים.
שוכב כאבן שאין לה הופכין.

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה שיראו אותי רק ישמעו
זה מגיע יחד?
רק לשמוע מספיק אוזניות ודיבורית
כנראה מה שיש לך זה לא באיכות טובה
תקני אוזניות ען דיבורית איכותית ואמור להיות מצוין יותר ממקרופן של מצלמה שהיא רחוקה ממך

• הוסף לסימניות
רק לשמוע מספיק אוזניות ודיבורית
כנראה מה שיש לך זה לא באיכות טובה
תקני אוזניות ען דיבורית איכותית ואמור להיות מצוין יותר ממקרופן של מצלמה שהיא רחוקה ממך
ושמחברים
לאן מחברים?
לחור שמצויר מיקרופון או לאוזניות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה