מרקים איזה מרק יש היום? פטריות! קרמי!

• הוסף לסימניות
זה סוג של תבלין נראה לי הוא עשוי מאגוז
קונים אותו בחניות שמוכרים תבלינים טריים.
יש גם טחון בצנצנת.
כמובן - הכי טעים לקנות אגוז שלם ולגרד על פומפיה דקה

• הוסף לסימניות
נראה טוב
אם אני מורידה את האבקת מרק - מה אפשר להוסיף שיחזק את הטעם?
וקורנפלור יעזור לסמיכות?
ועוד שאלה אחת -
איך את מטגנת פטריות משימורים? מלא כוויות יש חי מהניסיונות האלו, עד שהתחלצי לאפות אותן בתנור על חום גבוה מאוד ורק אז לשלב במתכון. יש טיפ אחר?

• הוסף לסימניות
נראה טוב
אם אני מורידה את האבקת מרק - מה אפשר להוסיף שיחזק את הטעם?
וקורנפלור יעזור לסמיכות?
ועוד שאלה אחת -
איך את מטגנת פטריות משימורים? מלא כוויות יש חי מהניסיונות האלו, עד שהתחלצי לאפות אותן בתנור על חום גבוה מאוד ורק אז לשלב במתכון. יש טיפ אחר?
לטעם פשוט מוסיפים עוק תבול אפשר גם קצת כוסברה או פטרוזליה

קורנפלור יעזר- אבל שימי לב לשים רק מעט שלא יהפוך לג'לי

כשזה בסיר ויש את עומק הדפנות, והפטריות מסוננות היטב מהנוזלים שלהם - לא תקבלי כוויות. במחבת אין דפנות שמגינות עליך מפני השפריצים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן, כי פתאום אני חושבת שלא יפה שלא כתבתי פה...
כל פעם מחפשת את האשכול הזה (והגיע הזמן באמת להעתיק לי את המתכון)
חייבת להגיד שהמרק פשוט מעולה!
המרק היחיד שבעלי מבקש ממני להכין...
טעים גם למי שפחות אוהב פטריות ביום יום, מרקם מושלם, קל להכנה, בקיצור - כל מה שצריך!
תודה גדולה ל @ה. בקר

• הוסף לסימניות
הכנתי עכשיו
נראה פצצה!!
הוא אמור לצאת סמיך?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה זמן נשמר במקרר,
ואם ניתן להקפיא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה