איזה משאבת חלב מומלצת יותר מדלה פריסטייל או מדלה פריסטייל פלקס?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איזה דגם של מדלה הכי מוצלח ,אני לפני לידה וממש מתלבטת מה לעשות ומה לקנות ,
ובאיזה חנות הכי זול?

• הוסף לסימניות
כבר לא כדאי לקנות משאבות של מדהלה, כי אין להם שירות/ חלקים בארץ.

עברתי בגמ"ח שלי לאמדה
ממליצה על מיה ג'וי

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעבר אמדה, היה מושלם

• הוסף לסימניות
יש משאבה חדשה של madela
madela feestyle, hands free

מכירות? זה אלחוטי , עם קונכיות , לא כמו ביאמפה ,אלא דומה -המנוע חיצוני וככה פחות מכביד
יש המלצות\דיס

• הוסף לסימניות
ניסתי מספר משאבות חלב . כולם היו כואבות ושאבו לי ממש מעט.
עכשיו אני צריכה לחזור לעבודה...
משהי יודעת אם שווה לי לקנות את מדלה ידיים חופשיות?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מידע על משאבה של מדלה בי ידיים
עד היום השתמשתי במדלה פריסטייל אבל הואקום נדפק וא"א לשאוב שני צדדים ביחד.
אשמח לדעת אם מדלה בלי ידיים נותת את אותו אפקט של הנקה כמו הפריסטייל או שהיא אותו סגנון של ביאמבה -שכמה יועצות הנקה אמרו לי שהיא לא מדמה מספיק את ההנקה ויכולה להמעיט את החלב.
אשמח לתגובות מנשים מנוסות.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מידע על משאבה של מדלה בי ידיים
עד היום השתמשתי במדלה פריסטייל אבל הואקום נדפק וא"א לשאוב שני צדדים ביחד.
אשמח לדעת אם מדלה בלי ידיים נותת את אותו אפקט של הנקה כמו הפריסטייל או שהיא אותו סגנון של ביאמבה -שכמה יועצות הנקה אמרו לי שהיא לא מדמה מספיק את ההנקה ויכולה להמעיט את החלב.
אשמח לתגובות מנשים מנוסות.
מתכוונת לזה?
עכשיו יש על זה מבצע ב760 אם יש לך מי שיביא את זה מארה"ב
1739282240907.png

• הוסף לסימניות
לאחר האכזבה מהביאמבה ללא השוואה למדלה פריסטייל שהיתה לי בעבר, אשמח אם מישהי בעלת נסיון תוכל להמליץ לי על המשאבה המהירה ביותר עם התפוקה הרבה ביותר, זה האפשרויות שאספתי:
ספקטרה S1/S2
אמדה מיה ג'וי
לנסינו
מדלה פריסטייל ידיים משוחררות/ללא

• הוסף לסימניות
לאחר האכזבה מהביאמבה ללא השוואה למדלה פריסטייל שהיתה לי בעבר, אשמח אם מישהי בעלת נסיון תוכל להמליץ לי על המשאבה המהירה ביותר עם התפוקה הרבה ביותר, זה האפשרויות שאספתי:
ספקטרה S1/S2
אמדה מיה ג'וי
לנסינו
מדלה פריסטייל ידיים משוחררות/ללא
מספר 1 בעולם!!!

• תודה
Reactions: to
  • הוסף לסימניות
מספר 1 בעולם!!!
תודה.
יש לך מושג איך זה בהשוואה לפריסטייל הישנה?

• הוסף לסימניות
כבר לא כדאי לקנות משאבות של מדהלה, כי אין להם שירות/ חלקים בארץ.

עברתי בגמ"ח שלי לאמדה
ממליצה על מיה ג'וי
האם זה מתאים לשבת?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת משאבות שנמכרות בקופ"ח
לא נופלות באיכות ממשאבות של מדלה
כי לכל משאבה יש מעלות וחסרונות
והכל ענין של התאמה נכונה
אחד ההבדלים בפריסטייל פלקס
שהן נצמדות וכך הידיים משוחררות

• הוסף לסימניות
מוכרת מדלה פריסטייל ידים חופשיות ב1200 חדש בקופסא.
נמכר בארץ ב1800 בערך

• הוסף לסימניות
מוכרת מדלה פריסטייל ידים חופשיות ב1200 חדש בקופסא.
נמכר בארץ ב1800 בערך

עדיין רלוונטי? איך אפשר ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא אהבתי את האמדה, הקונכיות לא התאימו והוציא מעט.
היו לי כאבים נוראיים בחצי שנה הראשונה. והמדלה סווינג הפחיתה משמעותית.
(לאחר שניסיתי את קליניקר ואמדה) קליניקר גם שואב מצוין, והרבה. מראה קומפקטי. לא יודעת אם הוא מחזיק מעמד הרבה זמן, וכן למי שרגישה, אולי פחות מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה