- הוסף לסימניות
אפשר קישור של זה בעברית?מאד ממליצים על מדלה פריסטייל, הכי זול זה באמזון
אפשר קישור של זה בעברית?מאד ממליצים על מדלה פריסטייל, הכי זול זה באמזון
לפגים כדאי להתיעץ עם יועצת הנקה בפגייהצריכה משאבת חלב, חזקה
יש לי פג ועד עכשיו שאבתי עם מדלה סימפוני
רוצה לקנות משאבה שתחליף אותה
לא רוצה לשלם כל חודש השכרה
האם קיים משאבה שתחליף אותה ?
משהו בסביבות 1000-1500
אשמח להמלצות.
תודה רבה!!!
יש באתר של אמזון ארה"ב אבל זה בלי משלוח לארץ, אבל רק בשביל התפריט:אפשר קישור של זה בעברית?
אני גם שאבתי לפג, וקניתי בהמלצת יועצת ההנקה בפגייה - קליניקייר CliniCare Dual Pro III - הדגם המרובע שהוא הרבה יותר חזק מהעגול הנמכר בקופ"ח, אני חושבת שהיא ממש כמו המדלה הביתיות (לא מדלה בית חולים), יש לי עם זה נסיון מעולה של שאיבה בלבד, במשך 8 חודשים, היא מותאמת גם לשאיבה בשבת.צריכה משאבת חלב, חזקה
יש לי פג ועד עכשיו שאבתי עם מדלה סימפוני
רוצה לקנות משאבה שתחליף אותה
לא רוצה לשלם כל חודש השכרה
האם קיים משאבה שתחליף אותה ?
משהו בסביבות 1000-1500
אשמח להמלצות.
תודה רבה!!!
בסוף התייעצתי עם יועצת הנקה של הבית חולים והיא המליצה לי על הקליניקייראני גם שאבתי לפג, וקניתי בהמלצת יועצת ההנקה בפגייה - קליניקייר CliniCare Dual Pro III - הדגם המרובע שהוא הרבה יותר חזק מהעגול הנמכר בקופ"ח, אני חושבת שהיא ממש כמו המדלה הביתיות (לא מדלה בית חולים), יש לי עם זה נסיון מעולה של שאיבה בלבד, במשך 8 חודשים, היא מותאמת גם לשאיבה בשבת.
אני קניתי בקניון רפאלי, אבל כרגע זה חסר שם.
ניסיתי בהמשך הרבה משאבות, כי רציתי לעבור למשאבה לבישה, ואף אחת לא הגיעה לרמה של הקליניקייר.
כמה זמן יש לזה אחריות?נשמע מוזר כי זה נפל ולא קרה כלום ממליץ לפנות לאחריות
למה לעבוד תוכ"ד?????????????????? בשביל מה יש שעת הנקה?העבודה טוב, החיסרון שלה שצריך להחזיק וא"א לעבוד תוך כדי
באיזור האישי י דרך לפנותכמה זמן יש לזה אחריות?
קניתי את המשאבה באמזון
יש דרך לפנות אליהם בכלל?
ואם כן איך?
תודה רבה
שעת הנקה היא שעת עבודה פחות עד גיל 7 חודשיםלמה לעבוד תוכ"ד?????????????????? בשביל מה יש שעת הנקה?
שעת הנקה בבסיס שלה זה עבור זמן שאיבה- אמא ששואבת יכולה לעשות זאת ע"ח שעה מהעבודהשעת הנקה היא שעת עבודה פחות עד גיל 7 חודשים
ובלי קשר לאם את מניקה או לא
צריך לעבוד בשבילה לפחות 8 וחצי שעות ביום.
איך זה עוזר ללא לעבוד תו"כ??
לאחר ברור אמרו ששווה את המחיר הימנימישהיא יודעת מה ההבדל בין המשאבות האלו?
צפה בקובץ המצורף 2047974זה נראה שרק המנוע שונה
והמחיר זול משמעותי
איך המנוע השמאלי?
הוא טוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //