אביטל ציון
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
משהו יודע, איזה משחה טובה וחזקה יש לאקנה ?
משהו שיעשה טיפול טוב ומהיר.
תודה!
משהו שיעשה טיפול טוב ומהיר.
תודה!
אני ממש אשמחרק של דרמלוסופי.מניסיון.
אם את רוצה שאני יפנה אותך למישהי תכתבי לי
0548440534, קוסמטיקאית, ממליצה עליהאני ממש אשמח
תודה!0548440534, קוסמטיקאית, ממליצה עליה
ראקוטן תרופה כ״כ לא מומלצת. ממש לא בריא גורם למלא תופעות לוואי,עזבי את כל המשחות
הכל חרטה
הייתה לי אקנה בפנים והשתמשתי פעמיים במשחה רט-אויט, והיא ממש לא עזרה
עברתי לרקוטן, לוקחת בסך הכל שלושה חודשים
גומר את הסיפור בלי סבל ובזבוז זמן וכסף מיותרים!
למי שהפרצוף שלו מלא בפצעים רציניים, זה הפיתרון היחיד.ראקוטן תרופה כ״כ לא מומלצת
קוסמטיקאיות זה פתרון נחמד לאקנה למי שיש לו הרבה מאד כסף.0548440534, קוסמטיקאית, ממליצה עליה
זה ממש לא הפיתרון היחיד.למי שהפרצוף שלו מלא בפצעים רציניים, זה הפיתרון היחיד.
דרמלוסופי לא עוזר לאקנה רצינית. אני השתמשתי בדרמלוסופי לטיפוח העור בלי קשר לאקנה והוא מאד יקר.
מי שיש לו ממש פצעים יצטרך לתחזק את זה כל הזמן. וזה יוצא בסוף הון. לא לכל אחד יש את האמצעים האלה מה גם שזה לא ממגר לחלוטין.
ראקוטן אני לקחת למניעה, שלא תהייה לי אקנה, והרופאת עור שלי עצמה אמרה לי שהיא מביאה ראקוטן לילדים שלה מייד בגיל 14 כדי למגר אקנה.
אחים שלי נטו לאקנה ולקחו גם הם והתוצאות מושלמות. פחות כאב ראש פחות כסף ופחות חוסר ביטחון עצמי מול החברה.
עושים כל חודש בדיקת דם ומוודאים שהכל בסדר. תחת ביקורת זה בסדר גמור.
מכירה מישהי שלא לקחה כל החיים ראקוטן. התארסה ולקחה כי אחרי הכל לא נעים להיות כלה מחוצ'קנת [מיותר לציין שהיא נסתה את כלללל המשחות למיניהן].
ולפי הוראות היצרן, אסור להכנס להריון שנה לאחר נטילת התרופה...
קוסמטיקאיות זה פתרון נחמד לאקנה למי שיש לו הרבה מאד כסף.
כל טיפול עולה 500 שקל מינימום [וצריך כל חודש כדי לתחזק טיפול] וחייב לקנות את המוצרים רק שלהם והמחירים אף הם בהתאם. אה, וגם קניית מוצרים לא מסתכמת בפעם אחת. חובה להמשיך עם אותו המוצר.
בקיצור, כל אחד יעשה מה שנכון וטוב לו.
אם אני כותבת משהו, זה כי אני יודעת מה אני כותבת. משתדלת לא לכתוב סתם דברים.פעם הבאה תבררי יותר טוב לפני שאת כותבת סתם דברים.
מכירה אישית נשים שלקחו ראקוטן וגרם לבן למלא בעיות..לא בריא בכלל
חחח את רצינית???!!!אם אני כותבת משהו, זה כי אני יודעת מה אני כותבת. משתדלת לא לכתוב סתם דברים.
לא כתבתי קודם - אבל מכירה גם כמה חברות שלי שהשתמשו בדרמלוסופי לאקנה ולבסוף עברו לראקוטן. וכן, המחירים עבורם לא היו זולים. מוצר כשמחפשים בגוגל את המחיר שלו והוא לא עולה כמעט בשום אתר כנראה שיש סיבה.
בכל אופן לי המוצרים של דרמלוסופי עלו בסביבות ה200-350 למוצר. אם זה היה חד פעמי - על הכיפאק. אבל זה לא.
זול או יקר? יחליט כל אחד לפי הכיס שלו.
כל מה דיברתי הוא על אקנה של פצעים שלא באים והולכים אלה באים על מנת להישאר.
אני לא יודעת אם זה מה שהיה אצלך גם.
וכן, אם דעתי היא שראקוטן עוזר יותר, חושבת שזכותי המלאה היא להביע אותה.
עשו בדיקת דם כל חודש?
ברור, מה השאלה בכללעשו בדיקת דם כל חודש?
את כותבת דרמלוסופי בגוגל וזה עולה לך. לא כל מה שבגוגל זה מוצרי פארם.חחח את רצינית???!!!
אם המוצרים שלהם היו בגוגל הם לא היו איכותיים, זה לא מוצרי פארם.
רק קוסמטיקאיות מורשות לשווק אותם עם הדרכה צמודה
שוב, תבררי לפני שאת כותבת דברים.
מעניין. מכירה כל כך הרבה שלקחו וזה לא עשה להם שום תופעות לוואי. המעגל הקרוב אליי ורוב המוחלט של חברות שלי. אחת לא עשתה בדיקות דם ולאחר מכן התגלתה אצלה חולשה שגרמה לה להפסיק עם התרופה לאלתר.ברור, מה השאלה בכלל
הרופאת עור הכי מבוקשת באחת המרפאות.והרופאה שאמרה לך את זה..הייתי מציאה לך להחליף רופאה.
אלו המחירים באזור שלי של קוסמטיקאיות מקצועיות. מינימום.ואיך הגעת ל500 שקל טיפול?! לא יודעת אצל מי את מטפלת.
אני מצטרפת להמלצה דרמלוסופי מוצרים שוים!רק של דרמלוסופי.מניסיון.
אם את רוצה שאני יפנה אותך למישהי תכתבי לי
את שמה לב מה את כותבת?חח
את כותבת דרמלוסופי בגוגל וזה עולה לך. לא כל מה שבגוגל זה מוצרי פארם.
המוצרים שלהם עולים בגוגל.
המחירים לא כתובים.
כתוב 'לייעוץ ולפרטים על רכישה התקשרי'....
מה שאומר שבאים לייעוץ לאותה קוסמטיקאית שפרסמה את המוצרים באתר שלה
ומה שהיא עושה זה להסביר לך שזה המוצר הכי טוב עבורך מכל מה שאת מכירה על פני האדמה והוא היחיד שיושיע אותך.
וכך הוא הופך למוצר הכי טוב לאקנה, כי אם לאחת מתוך עשר הוא עזר, אז מי שכותבת שהוא לא טוב היא 'סתם כותבת דברים'.
הכוונה הייתה למחיר, שאינו עולה בכמעט שום אתר.מקודם כתבת שלא עולה לך כמעט בשום אתר, ועכשיו כתבת שכן. תחליטי.
ואת זה כתבתי, כדי לומר שהמחירים שלו לא הכי זולים שיש.מוצר כשמחפשים בגוגל את המחיר שלו והוא לא עולה כמעט בשום אתר כנראה שיש סיבה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים