איינשטיין הזה נשמע בן אדם טיפש"לשני דברים אין סוף, ליקום ולטיפשות האנושית. ואחד מהם נטול בספק". (אלברט איינשטיין)
זה מזכיר לי ציטוט של לפיד על המשפט ההואאיינשטיין הזה נשמע בן אדם טיפש
"איינשטיין טעה"!"טיפשות היא לעשות את אותו הדבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאה שונה" (אלברט איינשטיין).
סתם פריט טריוויה בערך במקום השביעי בהכי מפורסמים - איינשטיין היה יהודי.אומנם חוכמה בגויים תאמין, אבל לפעמים הם אנטישמים וכופרים בעיקר.
ואל תשווב אותי בחיים ללפיד כל עוד אתה לא יודע מי אני.
אני נגד כל מי שלא עם התורה ועם הקב"הסתם פריט טריוויה בערך במקום השביעי בהכי מפורסמים - איינשטיין היה יהודי.
אין לי מושג מי אתה, והודעתך רומזת שאתה לא מחבב במיוחד את מיסטר לפיד (זה בסדר גם אני לא), אני בהחלט אשתדל בעתיד לא להזכיר יותר את לפיד כי זה נשמע שהזכרת לפיד גורמת לך לכעוס או לפחות לשלוח סמיילי כזה.
אני מתנצל, זה לא משהו אישי נגדך - זו פשוט המדיניות הכללית שלי בהתייחסות לאנשים ששולחים לי סמיילי כועס.אני נגד כל מי שלא עם התורה ועם הקב"ה
לא מבינה בכלל בפוליטיקה אבל זה היה ממש מעליב
אם אין אני לי מי יחמיא לי D:
אני הייתי ראשוןאם אין אני לי
מי יחמיא לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //