דרוש מידע איזה משפט אמרו לך פעם ולא שכחת אותו עד היום?

שאלתי ילד בן 13 שטוען שאם רוצים להציק לו זה רק במכות כי הוא לא נפגע ממילים אף פעם.
שאלתי אותו איך זה?
הוא ענה לי בפשטות וברוגע:
כי אם מישהו אומר עליי משהו וזה נכון - אז זה נכון. ממה יש לי להפגע?
ואם מישהו יגיד עליי משהו שזה לא נכון - אז זה לא נכון. ממה יש לי להפגע?

שימו לב

אין אדם רע יש אדם שרע לו
על תקן של אין ילד רע יש ילד שרע לו-
"אין אבא עצבני יש אבא שמעצבנים אותו"...
אין ילד טוב, יש ילד שטוב לו....
אין אבא רע יש אבא שרעב לו
אין אבא רע יש אבא שחם לו
אני מכירה את הגרסה של
אין ילד רע, יש ילד שרע לו
וההמשך זה
אין ביצה קשה,
יש ביצה שקשה לה
אין אדם רע יש אדם שרע לו!
משפט מחדר מלמדים:
אין מלמד רע, יש מלמד שרע לו...
ובציניות: אין ביצה קשה, יש ביצה שקשה לה...
או-אין יצר רע, יש יצר שרע לו...🙄🤔
כבר כתבו על זה בארוכה
אין מלפפון חמוץ יש מלפפון שחמוץ לו
אין ילד רע יש ילד שרע לו
אין מטריה רטובה יש מטריה שרטוב לה
אפשר להמשיך אותי.....
אין יצר רע יש יצר שרע לו
אין ילד רע יש ילד שלא אמרו עליו תפילת השל"ה
אין עוד יותר טוב יש עוד יותר שטוב לו
אין מלרע יש מלעיל שרע לו
אין אדם רע, יש אדם שרע לו.
לביצים שבינינו:"אין ביצה קשה, יש ביצה שקשה לה"🥚😃

תרחמו בבקשה רק חידושים
יש המון כפילויות באשכול

שאלתי ילד בן 13 שטוען שאם רוצים להציק לו זה רק במכות כי הוא לא נפגע ממילים אף פעם.
שאלתי אותו איך זה?
הוא ענה לי בפשטות וברוגע:
כי אם מישהו אומר עליי משהו וזה נכון - אז זה נכון. ממה יש לי להפגע?
ואם מישהו יגיד עליי משהו שזה לא נכון - אז זה לא נכון. ממה יש לי להפגע?
חינוך מדהים לבריאות נפש אמיתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה