דרוש מידע איזה משפט אמרו לך פעם ולא שכחת אותו עד היום?

שימו לב

תרחמו בבקשה רק חידושים
יש המון כפילויות באשכול
אוקי אז שכל אחד יעבור על כל האשכול ויבדוק אם יש את המשפט שלו ורק אח"כ הוא יענה--
אין מה לעשות לא נראלי יש הודעה אחת שאין אותה פעמיים

אוקי אז שכל אחד יעבור על כל האשכול ויבדוק אם יש את המשפט שלו ורק אח"כ הוא יענה--
אין מה לעשות לא נראלי יש הודעה אחת שאין אותה פעמיים
אין לפרוג בוט שיזהיר מכפילויות?
אגב תוכלו להעתיק את כל הפורום לדף אחד ולהעביר סריקה וחיפוש

איך עושים את זה?
פשוט אתה בוחר להציג את כל הפוסט בדף אחד אתהעושה העתק הדבק של כל הדף או חיפוש מילים בדף
זה לוקח כמה דקות.

אבל זה פוסט בן 91 עמודים איך אפשר?
וגם מה זה יעזור? רק למנהל יש אופצייה להוריד

אם אתה רוצה תתייג את המנהל כאן , והוא יעשה את זה, אני לא מבין בזה,
וזהו.

אם אתה רוצה תתייג את המנהל כאן , והוא יעשה את זה, אני לא מבין בזה,
וזהו.
אתה לא צריך לתייג אף אחד עשיתי את זה עכשיו בחשבון גוגל אחר ועובד מצוין
בחדרי מחשבים זה לא עובד.

לא רוצה- לא צריך!

הכוונה היא לאנשים שלי, חברים שעזבו אותי, אני הייתי מתוסכל נורא, מה זהו? סוף העולם?
ואז נזכרתי במשפט של אבא שלי, שהיה אומר לי "לא רוצה לא צריך" יש לך עוד אלפי אנשים, הוא לא רצה אותך, בסדר ,תנשום עמוק, ונעבור הלאה, אתה קצת תבכה, וזה קשה אבל אפשר לנשום, זה בסדר.
בוא נירגע, אולי ה' לא רוצה שאתה תהיה חבר שלו.
"אמר רב יהודה אמר רב: אם ראית שני בני אדם שמתגרין זה בזה – שמץ פסול יש באחד מהן, ואין מניחין אותו לידבק אחד בחבירו."
אז לכל אלו שעצובים קצת, תזכרו, אל תחפשו אותם, בני אדם שבורחים מכם, זה לא יעזור.
לא להיסחף

נערך לאחרונה ב:
אם טיפשות הייתה מקטינה -
היית יכול לרקוד קדאצ'קע בכוסית לחיים מבלי להיתקע בדפנות / לשבת על קופסת גפרורים ולנענע רגליים

אם טיפשות הייתה כואבת -
היית מעיר מתים עם הצווחות שלך

א דוקטער וועט שוין נישט העלפין אפשר א רבי

הנ"ל הם רק ליופי המליצה וח"ו לא לשימוש!!!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה