דרוש מידע איזה משפט אמרו לך פעם ולא שכחת אותו עד היום?

"הכאב הוא מורה, ואני תלמיד גרוע"
מכאן

"ויהיו נכסיו נכסינו מוצלחים וקרובים לעיר"
או "ויהיו מכנסיו נכסינו מוצלחים וקרובים לעיר"

השמש שוקעת כדי לזרוח!

במקום להתגעגע לעבר תתחילו לדאוג בעתיד תהיה לכם סיבה להתגעגע להווה!

תכוונו לירח,גם את תפספסו ,תנחתו בין הכוכבים

האדם שתמיד נמצא שם בשביל צריך מישהו שיהיה שם בשבילו

ויש לי עוד מלא שחרוטים לי ממורה אחת...של כיתה ח'
נוסטלגיה.....

משפט קצת הומוריסטי-
"כסף הוא לא הכל בחיים, אבל הוא הרוב, והרוב קובע..."
ועוד אחד יפה:
כשהייתי קטן אמא שלי תמיד אמרה שלהיות מאושר זה המפתח לחיים, כשהגעתי לבית הספר שאלו אותי- מה אני רוצה להיות כשאגדל?, עניתי- מאושר.
הם אמרו לי שלא הבנתי את המטלה, אמרתי להם שהם לא הבינו את החיים...

יוו..שכחתי את הכי נוסטלגי שחרווווווטטטט לי,אבל יצא לשניההה....

אל תהיה מרובע,העולם עגול.

איזה משפט של מורות!
נכוווןן?!
אני מתלהבת מהנוסטלגיה......

- אל תחפש את הדרך אל האושר אלא את האושר שבדרך
- הבעיות של האנשים מתחילות כשהם משווים את הבמה של השני למאחורי הקלעים שלהם
ומשפט בסגנון אחר:
- חתן דומה לאתרוג, שבוע הוא בצמר גפן ואח"כ השוויגער עושה ממנו ריבה...

יוו..שכחתי את הכי נוסטלגי שחרווווווטטטט לי,אבל יצא לשניההה....

אל תהיה מרובע,העולם עגול.

איזה משפט של מורות!
נכוווןן?!
אני מתלהבת מהנוסטלגיה......
המשפט הנכון והמקורי הוא: אמנם העולם עגול, אבל יש עליו המון מרובעים.

משפט קצת הומוריסטי-
"כסף הוא לא הכל בחיים, אבל הוא הרוב, והרוב קובע..."
קצת יותר משונן:
'כסף הוא לא הכל בחיים... אבל מי אמר שצריך הכל? די כבר עם כל התאוות האלו! כל הזמן הכל???? קצת להירגע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה