כלפי הקב"ה אכן יש ויש הזדמנות שניה ועשירית אבל כלפי בנ"א פחות...משפט של הרס וההפך מדרך התורה
מה עם כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן? ועוד כמו זה
זה גם משפט שליווה אותי הרבה שנים ולקח לי זמן להבין עד כמה זה לא נכון
הייתי אומרת יש הזדמנות שניה לרושם ראשוני אך זה דורש עבודה
לא נעים לי מת מזמן. קבור ליד פדיחות...
אם כולם יקפצו מהגג- תקפצי גם את? לא, כי כבר לא ישאר מי שיהיה לי לא נעים ממנו...
כל טיפת זיעה של צניעות היא טל תחיה. גם בעולם הזה !!!
לעבוד קשהמישהו יודע איך אני יכול להעתיק לעצמי את כל המשפטים שהתפרסמו פה [98 עמודים] באופן מהיר?
מדובר באדם העשיר בעולם...."יש לי את כל החסרונות הדרושים להצלחה."(לארי אליסון)
נכון לזמן פרסום ההודעה ע"י מדד בלומברגמדובר באדם העשיר בעולם....
מדהים!מאז שהפנמתי את המשפט
הזולת הוא כמו ראי
יש לאגו שלי פחד מובנה מלראות חסרונות באחרים,
כי על כל חיסרון שאני רואה בשני, אצטרך לעבוד על עצמי
וואו אחד הטובים!!!אל תיתן למי שלא היה בנעליים שלך.
-להגיד לך איך לקשור את השרוכים
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //