דרוש מידע איזה משפט אמרו לך פעם ולא שכחת אותו עד היום?

אני במקומך הייתי עושה.. (לאחר מעשה, כמובן;)

הקדמה קצרה:
את המשפט הבא אני חי. ולא. לא אמרו לי אותו אלא אני אומר אותו לאחרים,
למדתי את המשפט בזמן שנשרף לי הבית לפני כשנה וחצי (כתבת 50 שניות של נס לוהט-י״ז בתמוז האחרון במרוה לצמא היתה כתבה עלינו)

ה׳ עוזר ועם ישראל מחבק​

את המשפט הזה אני חייתי במשך כל זמן השריפה ומאז ובכללי אני מרגיש אותו מאז ועד היום.

אם זה לא ישפיע על החיים שלי בעוד שבוע

זה כנראה (בטוח!) לא שלי להתערב בו.

מה שמגיע לי - יגיע אלי בכל אופן,
ומה שלא מגיע לי, לא יגיע אלי בכל אופן

רבי נחמן מברסלב
לא לזה התכוונתי אבל זה גם משפט מדהים.
מצאתי את זה!!!!
"מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם".

בטוח מרבנו??

מיוחס לרב קוק.
יש משפט דומה מבעל האהבת ישראל מויז'ניץ:
מוטב שאכשל מאה פעמים באהבת ישראל חינם מאשר שאכשל אפילו פעם אחת בשנאת ישראל חינם.
יש על המילים האלו גם שיר של אברהם מרדכי שוורץ באלבום כרובים עליונים

הקדמה קצרה:
את המשפט הבא אני חי. ולא. לא אמרו לי אותו אלא אני אומר אותו לאחרים,
למדתי את המשפט בזמן שנשרף לי הבית לפני כשנה וחצי (כתבת 50 שניות של נס לוהט-י״ז בתמוז האחרון במרוה לצמא היתה כתבה עלינו)

ה׳ עוזר ועם ישראל מחבק​

את המשפט הזה אני חייתי במשך כל זמן השריפה ומאז ובכללי אני מרגיש אותו מאז ועד היום.
לכל מי שמעוניין לקבל את הכתבה- ייצרנו עבור כך אתר ייעודי המספר בקצרה את השריפה וניסיה,
ובתוך האתר יש קישור ישיר להתקנת הכתבה המלאה:
אשכול 'לבקשת רבים- הראיון במרוה לצמא ״50 שניות של נס לוהט״ למשפחה שנשרף להם הבית.'
https://www.prog.co.il/threads/לבקש...ות-של-נס-לוהט״-למשפחה-שנשרף-להם-הבית.1114283/

משפט שלוקחת איתי לכל מקום,
משפט מדהים! קחו אותו איתכם.
כָּל הַשְּׁאֵלוֹת וְהַכְּפִירוֹת,

כָּל הַסְּפֵקוֹת וְהַשִּׁכְחָה,

נוֹעֲדוּ עַל מְנַת שֶׁהָאָדָם

יְבַקֵּשׁ אֶת אֱלֹקָיו מֵחָדָשׁ,

כְּדֵי לְגַלּוֹת אֶת הַתּוֹרָה בְּאוֹר חָדָשׁ

שֶׁלֹּא נִרְאָה כְּמוֹתוֹ מֵעוֹלָם.​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה