הברסלבית נ נח נחמ נח
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #2,521
אל תאמר עוף תאמר מזמור קוף
נראלי שכותבים אוףאל תאמר עוף תאמר מזמור קוף
חחחחח צודק סליחה ותודה על התיקוןאל תאמר אוף תאמר מזמור קוף
וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווויש אנשים כל כך
עניים שכל מה שיש
להם זה כסף
לא מתאים!אם על כל לשון הרע היה צומח עץ
חדר מורים היה שדה!!
לא מתאים!
על סמך מה את אומרת שהצוות החינוכי מדבר לשון הרע?
מתוך הכירות עם הנושא ובתור רב בת״ת בעצמי אנחנו משתדלים לא לדבר לשון הרע ותאמיני לי-
שבזמננו הפנוי בהפסקה אנחנו בד״כ מדברים על דברים אחרים, ואם כן על הצדיקים- לתועלת.
מניסיון אישי.
לכל מי שמעוניין לקבל את הכתבה- ייצרנו עבור כך אתר ייעודי המספר בקצרה את השריפה וניסיה,הקדמה קצרה:
את המשפט הבא אני חי. ולא. לא אמרו לי אותו אלא אני אומר אותו לאחרים,
למדתי את המשפט בזמן שנשרף לי הבית לפני כשנה וחצי (כתבת 50 שניות של נס לוהט-י״ז בתמוז האחרון במרוה לצמא היתה כתבה עלינו)
ה׳ עוזר ועם ישראל מחבק
את המשפט הזה אני חייתי במשך כל זמן השריפה ומאז ובכללי אני מרגיש אותו מאז ועד היום.
נו נו…הכל בהומור !!!
מתנצל על ההתקפה.הכל בהומור !!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //