מידע שימושי איזה מתנה לקנות לחתן...???

• הוסף לסימניות
יש למישהו/י רעיון יצירתי למתנה לחתן לפסח? אבל משהו שימושי באמת...
כוס לקידוש כבר יש,
סט לקערה מצות הסבה וכו' לא צריך...
עניבה חפתים וכולי כבר קיבל...
סתם ככה לקנות לחתן מתנות זה דבר מ-ס-ו-ב-ך!!!
אשמח לשמוע רעיונות (ולאו דווקא לפסח)!!!
תודה מראש.:eek:

• הוסף לסימניות
ספרים + ספרים + ספרים....... זה מה יש!!!

או שתקני לו איזה הגדה יפה עם ספרי פירושים יפים לחג.

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה לחתן שלה ערכת כלי עבודה, הבחור היה מ-א-ו-ש-ר

(תכל'ס, זה שיא השימושי בבית..)

• הוסף לסימניות
עט יוקרתי, סטנדר, ארנק, נגן, וזהו. נראה לי שמיצו פה כבר את כל הרעיונות. זה דבר באמת מסובך... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;742875:
יש למישהו/י רעיון יצירתי למתנה לחתן לפסח? אבל משהו שימושי באמת...
כוס לקידוש כבר יש,
סט לקערה מצות הסבה וכו' לא צריך...
עניבה חפתים וכולי כבר קיבל...
סתם ככה לקנות לחתן מתנות זה דבר מ-ס-ו-ב-ך!!!
אשמח לשמוע רעיונות (ולאו דווקא לפסח)!!!
תודה מראש.:eek:

למה לא צריך סט לפסח וקערה? סליחה על היכנאות
אבל כשצריך לקנות אחרי החתונה קונים יותר בחסכנות ועובר הרבה שנים עד שמפרגנים

• הוסף לסימניות
בטח לוקחים בחשבון שלפחות ב-10 שנים הקרובות יעשו אצל ההורים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;742919:
בטח לוקחים בחשבון שלפחות ב-10 שנים הקרובות יעשו אצל ההורים...
ואצל ההורים לא צריך סט? איפה מניחים את המצות, ואיפה מחביאים את האפיקומן מפני הגנבים?
אמא שלי מתקשרת לפני פסח לכל המתארחים שיזכרו להצטייד ב"סט", יען כי אין לה לספק לכל הזוגות המתארחים...

• הוסף לסימניות
אצלנו יש סט אחד מרכזי של המארחים, כנראה שיש בזה מנהגים שונים...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
סתם משהו חמוד ששמעתי
תשלחי לו מצה ותכתבי "מצא אישה מצא טוב"

מקסימום ת'שאלי אותו מה הוא רוצה לאפיקומן...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;743045:
סתם משהו חמוד ששמעתי
תשלחי לו מצה ותכתבי "מצא אישה מצא טוב"

מקסימום ת'שאלי אותו מה הוא רוצה לאפיקומן...

בהצלחה!
אהבתי את הרעיון!!

• הוסף לסימניות
אולי גביע לאליהו הנביא....
(קיטל- למי שנוהג ללבוש)
הגדה
ספר על קרבן פסח
נטלה ומגבת לליל הסדר (מתאים יותר לנשוי)

• הוסף לסימניות
תודה!!!

תודה על כל הרעיונות המקסימים...:D
אז ככה...
סט נראה לי כמו מתנה לעצמי.. מה בדיוק הוא אמור לעשות עם זה? עוד 10 שנים נקנה כבר משהו. נראה לי לא מתנה שהוא ישמח בה באמת בקיצור (בינינו עד כמה הבחור שמח באמת בקופסא לאתרוג לדוגמה? אני יודעת שבסוף הם מתביישים ללכת עם "הקופסא הרבנית הזאת" והולכים עם הקופסאות מהקרטון... יכול להיות שהוא היה שמח הרבה יותר בספר...);)
הבעיה היא שהבאתי לו כבר המון המון ספרים ככה שזה כבר לא לעניין להביא לו אפילו פרק שירה.... (אולי בכל זאת הגדה זה משהו אחר?):confused:
חוצמזה שמהכירות עם אחים שלי (שמבחינתי מייצגים את עדת הגברים בע"מ) רק תביאי להם סידור/ מחזור וכדו' והם יאמרו לך שהם מעדיפים את זה שיש בבית כנסת השכונתי שהוא יותר ברור ונוח.., ומספיק להם לסחוב טלית/ תפילין ככה שהסידור שלך ממש לא חסר להם...:(
לגבי הפסוק "מצא אישה..." זה לא מידי מפרגן לעצמי? מילא הפסוק היה הולך "מצא חתן..."
אבל ככה זה נשמע קצת שוויצי, לא?
לגבי ארנק חשבתי על משהו כמו "מלאו כיסי באגוזים" אבל הבעיה היא שיש לו ארנק...:mad:
ולגבי סטנדר רציתי להביא לו לשבועות.
אז בבקשה עוד רעיונות!!!!!;)

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני מחפשת מתנה לחתן ולא לכלה (לכלה הרבה יותר פשוט.. קונים תכשיט כלשהו וחסל...)

• הוסף לסימניות
אולי תביאי לו כרית להסבה?
עם ציפית יפה והקדשה קטנה רקומה..
את מביאה את המתנה לפני החג או במשך הפסח?
כי אם במשך החג הרבה מההצעות לא רלוונטיות..

אפשר להביא גם קופסא עם אגוזים(עושים את זה כשנשאר חודש לחתונה)
ומפצח.
וכל יום לפצח אגוז אחד.
אני לא זוכרת בדיוק מה ההברקה שכותבים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;743081:
ראיתי פעם חתן שקנה לכלה הגדה (מהודרת, בכריכת עור) לכבוד פסח וכתב לה - הגדה לאגדה!

רק בשמחות!
חני

נכתב ע"י יעל;743462:
אולי תביאי לו כרית להסבה?
עם ציפית יפה והקדשה קטנה רקומה..
את מביאה את המתנה לפני החג או במשך הפסח?
כי אם במשך החג הרבה מההצעות לא רלוונטיות..

אפשר להביא גם קופסא עם אגוזים(עושים את זה כשנשאר חודש לחתונה)
ומפצח.
וכל יום לפצח אגוז אחד.
אני לא זוכרת בדיוק מה ההברקה שכותבים..

זהו.. שאני מביאה לו את זה במהלך החג (בחוה"מ), אז ההגדה כבר אולי לא כ"כ לעניין, ולמען ה' מה עושים עם הכרית? אני לא יודעת איך אצלכם, אבל אצלינו אם כבר כרית לוקחים את הכרית של הלילה שמים עליה ציפה מבד סוג ניילוני (שלא חודר נוזלים וכדו') ותתפלאו, אבל היא מתפקדת מצויין...
לגבי הרעיון של האגוזים הוא חמוד מאד... באמת אחרי פסח נשאר לי חודש, השאלה היא איפה ההברקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה