אשר זעליג ט"ב
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
העיקר חשוב לי שלא יישבר שקע הטעינה בתוך כמה חודשים
וכמובן שיהיה ידידותי ואיכותי וכו'
וכמובן שיהיה ידידותי ואיכותי וכו'
www.prog.co.il
@אשר זעליג ט"ב![]()
סקירה - ה-נגן בה' הידיעה, למה?!
בס"ד ------עדכון אלול תשפ"ד------- יצא דגם חדש יותר עם הרב יותר זכרון אחסון (32 ג'יגה!) עם כל המעלות של הדגמים הקודמים, ושיפור ניכר בבלוטוס (5.0), מצורף קישור לרכישה (ק.ש.), וקישור נוסף לסקירה קצרה על הדגם הספציפי. שלום לכם שוב, אחרי כמה סקירות שהעליתי על מוצרי אודיו (של חברת טרונסמארט)...www.prog.co.il
באלי אקספרס.חסום לי הקישורים
איפה למעשה אפשר לקנות אותו (- את הדגם שאחרי חיבור בלוטוס חוזר לתפריט הרגיל)
והאם יש אפשרות ללא רדיו וללא וידיאו
תודה מראש
באלי אקספרס.
הסרת רדיו אפשר בארץ.
הסרת ודיאו אי אפשר אבל אם אין לך אץ תוכנת ההמרה הספציפית, לא תוכל לצפות בודיאו
רציני?אני לא יודע איפה זה אלי אקספרס
בבני ברק?
@אשר זעליג ט"ב![]()
סקירה - ה-נגן בה' הידיעה, למה?!
בס"ד ------עדכון אלול תשפ"ד------- יצא דגם חדש יותר עם הרב יותר זכרון אחסון (32 ג'יגה!) עם כל המעלות של הדגמים הקודמים, ושיפור ניכר בבלוטוס (5.0), מצורף קישור לרכישה (ק.ש.), וקישור נוסף לסקירה קצרה על הדגם הספציפי. שלום לכם שוב, אחרי כמה סקירות שהעליתי על מוצרי אודיו (של חברת טרונסמארט)...www.prog.co.il
אני הכנסתי גם 128 ג'יגה ועבד חלק...בפירוט לא ראיתי כתוב שיש חריץ להכנסת כרטיס
בתמונה נראה שכן
מה באמת, ועד איזה נפח כרטיס ניתן להכניס אם יש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים