עזרה איזה נטסטיק יש לכם? האם אתם מרוצים ממנו?

כן

תודה,
יש משהו הכי מומלץ בנטסטיק מבחינת דגם, חברת אינטרנט וסינון?

תלוי באזור שלך
וגם מבחינת אופי השימוש

הבנתי,
יש לך מידע על אזור בית שמש הישנה ושימוש של 8 שעות ביום. (עובדת כאדריכלית לא כל הזמן על האינטרנט ומשתמשת באתרים ממשלתיים ומסוימים מאד בדר"כ)

אזור 200

אזור 40-60 כולל סינון

אתם כנראה לא מבינים אנגלית...
אכן.

ובתרגום הוא תרגם לי כך:

צילום מסך 2024-03-13 155131.png

מקפיצה
@קו ירוק המליץ לי על בנטון
אני לא רואה שזה כ"כ מוכר...
מתלבטת בין זה לבין וואווי
אשמח לשמוע חוות דעת נוספים
תודה!!

ממליץ :)

נערך לאחרונה ב:
המומלץ הוא לקנות בחו"ל Huawei E8372h-608
אשמח מאוד אם יש לך אפשרות לעלות קישור לחנות שמוכרת את הדגם 608 עם בטריה חיצונית שלא מחבאים עם USB (כל הקישורים שעלו פה כבר לא רלוונטים)
לא הצלחתי למצוא עם בטריה חיצונית
תודה רבה

@קו ירוק @שלמה וייס
יש לכם המלצה לנסטיק לסים של אתרוג, (דגמים שאתם יודעים בוודאות שתומכים באתרוג)
יש לי Huawei E8372, יש לציין שבנטפרי זה עובד מעולה
שאתרוג לא תומך בהם, בתמיכה טכנית שלהם אמרו שלא תומך
אולי לכם יהיה פתרונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה